Rožnat ženski športni nedrček BREATHE

8365518

DOMYOS

Od

14,99 €

-46%

7,99 €

Reduced price! Rožnat ženski športni nedrček BREATHE

Nedrček je zasnovan za srednje intenzivne fitnes aktivnosti (kardio trening, krožni trening itd.).
Širok elastičen trak, ki je mehek in udoben. Zračni material na predelu hrbta za boljše uravnavanje vlage. Nedrček z odstranljivimi blazinicami in brez kosti. Zagotavlja optimalno udobje.
Velikosti

Izdelka nimamo na zalogi.

na zalogi v trgovini

  • TrgovinaKoličina

Preglej vse trgovine

Prednosti
Podpora prsnega košaSrednja opora: manjše gibanje prsi za 41 % med srednje intenzivnimi aktivnostmi.
Prenos vlageTehnični material vas bo ohranjal suhe med fitnes vadbo.
PrezračevanjePlavalni hrbet
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Zakaj nositi športni nedrček?
Med vadbo so vaše prsi bolj obremenjene kot pri vsakodnevnih aktivnostih. Vaše prsi lahko, odvisno od intenzivnosti vadbe, tehtajo 3- do 5-krat več kot pri vsakodnevnih aktivnostih. Ne glede na ta podatek 59 % žensk pri vadbi uporablja običajen nedrček, ki ne zagotavlja ustrezne opore. Športni nedrček omeji gibanje prsi in tako zagotovi, da so manj obremenjene.
2
Zdrave prsi
Ne glede na velikost prsi boste z gibi in obremenitvami raztegnili kožo in vezi. Brez ustrezne opore boste med vadbo čutili bolečine in vaše prsi se lahko prezgodaj povesijo. Prav tako lahko vašim prsim dolgoročno škodi tudi prekomerna opora. Nositi morate nedrček, ki je popolnoma primeren za velikost vaših prsi in intenzivnost vadbe. Namen je zaščititi vaše prsi brez omejevanja naravnega gibanja prsi.
3
Izberite pravo oporo za vaš šport
Našli boste pravi model s pravo oporo za svojo vrsto vadbe: manj intenzivna vadba (joga, raztezanje, krepitev mišic itd.), srednje intenzivna vadba (fitnes, ples, kardio vadba) ali visoko intenzivna vadba (step, tek na tekalni stezi itd.). Priporočamo, da nivo opore prsi prilagodite nivoju športne/fitnes aktivnosti. Npr. ne nosite športnega nedrčka, ki je zasnovan za visoko intenzivno vadbo, če ga ne potrebujete (pomembno je, da zaščitite prsi in hkrati prsim omogočite čim bolj naravno gibanje).
4
Zakaj je športni nedrček BREATHE primeren za srednje intenzivne aktivnosti?
Ta športni nedrček BREATHE s srednjo oporo* je odličen za srednje intenzivne fitnes aktivnosti (kardio trening, krožni trening). Tehnična zasnova s širokim elastičnim trakom, ki je mehek in udoben. Nosite ga samega ali pod majico. Zračni material na predelu hrbta za boljše uravnavanje vlage. Nedrček z odstranljivimi blazinicami in brez kosti. Zagotavlja optimalno udobje.*41 % manj obremenitev v primerjavi z običajnimi nedrčki pri srednje intenzivnih aktivnostih.
5
Izberite pravo velikost
Ustrezna velikost zagotavlja dobro oporo in udobno nošenje.Da bi ugotovili vašo velikost nedrčka, si izmerite prsi:* Izmerite se brez nedrčka. * Uporabite zrcalo. * Šiviljski meter držite vodoravno pod lopaticami. * Šiviljski meter ovijte okrog najširšega dela prsi. Izmerite obseg. Pri tem metra ne napnite premočno.Mere primerjajte z merami v ustrezni tabeli, ki navaja velikosti nedrčkov.
6
Zasnova športnega perila znamke Domyos
Naši modeli nedrčkov so zasnovani za povečanje udobja in za preprečevanje zdravstvenih težav. * Nedrček je brez kosti (nevarnost poškodb in pritiska na limfni sistem). * Količino šivov na predelu bradavice smo zmanjšali na minimum (nevarnost drgnjenja). * Uporabljamo materiale, ki znoj odvajajo vstran od telesa znoj (večje udobje in manj draženja kože).
7
Kako testiramo športno spodnje perilo znamke Domyos? *
Pri vseh izdelkih v laboratoriju izvedemo testiranje opore nedrčka (merjenje premikanja prsi pri športnih aktivnostih).Ocene in kategorije: 1 : manjša opora 3: srednja opora 5: odlična opora.* Naši športni nedrčki zagotavljajo zmanjšanje premikanja prsi v primerjavi z običajnimi nedrčki. Najmanj 10 % (nivo 1) do nad 50 % (nivo 5).
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 90.0% Poliester, Glavni material : 10.0% Elastan Notranjost : 74.0% Poliester, Notranjost : 26.0% Elastan Elastični trak : 44.0% Poliamid, Elastični trak : 38.0% Poliester, Elastični trak : 18.0% Elastan

Test produkta
Testiranje izdelka na pranje in sušenje je dokazalo, da oblačilo ohrani obliko in barvo. Teste redno izvaja neodvisni laboratorij, kar zagotavlja ohranjanje naših standardov kakovosti.