Sklic : 8602880
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
VABE IN PIŠČALI ZA GOLOBE

3D vaba v obliki goloba 500

SOLOGNAC
3/5
3/5
Decathlon
Vaba je zasnovana za privabljanje grivarjev, saj je izjemno realistična. Zaradi barv in velikosti lahko realistične vabe postavite tako, da privabite grivarje. S priloženo palčko lahko vabo postavite v dva položaja.

Prednosti izdelka

Vizualna zmogljivost Vaba je zaradi kakovostnih barv realistična.
Odpornost proti abraziji Kakovostna barva je odporna na sončno svetlobo, dež in drgnjenje.
Eko dizajn Plastična vaba je izdelana iz recikliranega poliuretana z visoko gostoto.
Večnamenskost S priloženo palčko jo lahko postavite v dva položaja (hranjenje in stoja).

Tehnične informacije

Realistična HD vaba v obliki goloba poveča možnost, da privabite grivarje

Plastična vaba je prva votla vaba v obliki goloba, ki jo je v celoti zasnovala naša ekipa. Pri znamki Solognac je naš cilj olajšati srečanje med lovci in golobi grivarji: to pomeni, da zmanjšamo razdaljo med ptico in lovcem. Zaradi realističnega videza (še posebej barv in velikosti) je plastična vaba ključnega pomena pri privabljanju divjih ptic.

Koraki pri zasnovi prve vabe v obliki goloba znamke Solognac

Vabo smo razvijali več mesecev. Začelo se je s sodelovanjem z rezbarjem, ki je izdelal prvi prototip. Nato smo naredili 3D model, pri čemer smo prilagajali mere in držo, da bi izdelali realistično vabo. Serija postopkov kolorimetrije in 3D-barvanja peres ter preizkusi na terenu so privedli do plastične vabe z izjemno realistično barvo.

Realističen videz vabe: osnovna lastnost za ljubitelje lova

Med lovom je pomembno, da so vabe na tleh čvrste, popolne in kar se da realistične, da privabijo ptice. S to votlo vabo boste postavili jato (kljun naj gleda proti vetru), ki bo povečala možnost privabljanja ptic. Uporabljena barva kar se da posnema barvo ptic in je odporna na propadanje zaradi sonca, dežja, peska in drgnjenja ob druge vabe med prenašanjem.

Kakovostna barva, odporna na razmere: vrhunec vabe

V poljih pšenice, koruze ali repne ogrščice je ta vaba izjemno učinkovita. Zakaj? Kakovostna barva in toplotna obdelava skrbita za daljšo obstojnost izdelka. Ker vemo, da več sezon uporabljate isto vabo, vam želimo ponuditi vabo z obstojno barvo, ki je odporna na vremenske razmere, prenašanje in shranjevanje.

Vsestranska vaba: dva položaja z vgrajeno palčko

Ko se peš odpravite na mesto lova, s seboj pogosto nosite veliko opreme: puško, skrivališče, torbo itd. S seboj večkrat nosite tudi 15, 20, 30 ali več vab. Izdelek ima na vrhu dve luknji: tako lahko pritrdite palčko na različne načine in se odločite, ali bo vaba posnemala goloba, ki je, ali goloba, ki stoji pokonci. Palčka je pritrjena pod vabo (dela vam ni treba prenašati posebej in tvegati, da ga izgubite).

Kaj pa okolju prijazna zasnova?

Vendar to ni vse! Tekom zasnove vabe smo ves čas pazili na njen vpliv na okolje. Ker vabe nismo izdelali iz običajne plastike, je naš inženir uspel zmanjšati vpliv vabe na okolje. Kako? Uporabil je 100 % recikliran polietilen.

Kako postaviti vabo na tleh?

Priporočamo, da vabe postavite naključno. Pri tem morate biti pozorni na tri stvari: smer vetra, smer, od koder bodo prišli grivarji, in vaš položaj. Na voljo je več vzorcev, vendar v odličnih pogojih (veter piha za vami, golobi pa prihajajo od zgoraj), vabe postavite 20 do 25 m od skrivališča v obliki široke črke U ter tako poskrbite, da grivarji pristanejo na sredini.

S pomočjo teh trikov povečajte možnost za privabljanje grivarjev

Da boste še bolj povečali realističnost vabe priporočamo, da vabe uporabite skupaj z novimi votlimi vabami 100 in premičnimi vabami (vabe s premičnimi krili), ki jih postavite tako, da so obrnjene proti vetru. Oblecite maskirna oblačila in se ne pozabite skriti! Oglejte si naše zastorje za skrivanje. S temi nasveti boste od daleč opazili grivarje, ki se upočasnjujejo, drsijo in pristajajo na kopnem.

Mere in teža

Dolžina: 32 cm.
Širina: 17,5 cm. Teža: 220 g.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni del
100% Polietilen visoke gostote
Ročaj
100% Akrilonitril butadien stiren
Navodila za vzdrževanje: Ročno pranje.
Nasveti glede zaloge Ne hranite je v vlažnem prostoru in je ne izpostavljajte predolgo sončni svetlobi. Z vlažno krpo odstranite prah, pesek in ostalo umazanijo. Vabe ne drgnite z grobo gobico.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe