NBA čevlji

16 Izdelki Izdelkov

razporedi po

"

Košarkarski čevlji NBA

Košarkarski čevlji NBA so eden glavnih elementov vsakega košarkarja. Košarka je šport, ki obremenjuje predvsem noge in stopala; zato je nujno, da so čevlji prilagojeni takšnim naporom.

Zakaj izbrati prav NBA obutev?

NBA košarkarski čevlji so namenjenim vsem vrstam košarkarjev. Njihova prepoznavna oblika z dvignjenim predelom pete, ki prekrije gleženj, zagotavlja, da je zadnji del stopala med igro ustrezno podprt in zavarovan - kar zmanjša možnost nastanka poškodb.

Poleg tega, imajo NBA čevlji podplat, ki izboljša ravnotežje igralca.

Narejene so iz lahkih in udobnih materialov, ki nudijo udobje in neovirano premikanje.

Kateri model NBA čevljev je najprimernejši zame?

Kolekcija NBA čevljev vsebuje številne modele, ki odgovarjajo potrebam vseh vrst športnikov.

Hitrejši igralci se bodo verjetno odločili za nizke in lahke modele NBA čevljev, s podplatom z izvrstnim oprijemom in enkratno stabilnostjo.

Košarkarji, ki večinoma trenirajo v dvoranah na parketu, potrebujejo stabilen podplat, ki je prilagojen takšnim podlagam. Zgornji deli so narejeni iz bolj zračnih materialov in so mehkejši od zunanjih športnih čevljev. Takšni čevlji navadno niso primerni za igro na zunanjih igriščih.

Športniki, ki se s košarko ukvarjajo večinoma na zunanjih igriščih, potrebujejo NBA čevlje narejene iz odpornejših in bolj robustnih materialov. Pomemben je tudi podplat, ki mora v tem primeru imeti bolj izrazit profil.

Zakaj izbrati prav Decathlonove NBA čevlje?

Decathlon sada ekskluzivno nudi košarkaške tenisice u partnerstvu s NBA-om

Ti košarkarski čevlji so izdelani iz vrhunskih materialov, ki so močni in odporni, obenem pa uporabniku zagotavljajo udobje.

"