Naše poslovalnice so normalno odprte od ponedeljka do sobote. Oglejte si odpiralne čase.

NBA opornice

1 Izdelki Izdelkov

razporedi po

Vaš izdelek je dodan
Primerjaj izdelke (0/5)
Odpri
Ni izdelka za primerjavo
Vaše orodje za primerjavo je polno. Prosimo, odstranite izdelek.
Odstrani

NBA opornice za košarko

Tudi če med svojo igro ne tečete veliko, vaši koraki, skoki in meti znatno obremenjujejo vaše mišice in sklepe. Zaradi tega smo za vas pripravili nove opornice NBA, ki zmanjšajo tveganje za nastanek poškodb.

Izbira NBA opornic za košarko

NBA izdelki za oporo sklepov stabilizirajo vaše sklepe med treningi in tekmami. Kljub podpori, pa vas ne ovirajo pri gibanju in vas opominjajo, da prilagodite svojo držo, kar vaše sklepe dodatno zaščiti pred poškodbami. Lumbalni pas, ki nudi oporo spodnjemu delu hrbta, se priporoča pri zaščiti hrbtenice in vretenc. Lahko ga združujete z opornicami za kolena, meča, stegna ali gležnje in tako izboljšate varnost nog. Na voljo so tudi rokavi za komolce in kolena, ki učinkujejo na propriocepcijo vsakič, ko imate žogo v rokah.

Opora prilagojena okrevanju po poškodbi

Ste bili pri športni aktivnosti previdni, pa se vseeno poškodovali? Vaše mišice / sklepi so oslabljeni, zato moramo poskrbeti za primerno oporo. Za odpravljanje takšnih težav vam Decathlon ponuja košarkarsko podporo NBA, ki je zasnovana za okrevanje. Opornica za roko in podporni trak bosta zaščitila vaše prste. Ramenska opornica omogoča brezskrbno preigravanje in metanje brez tveganja poškodb ramenskih sklepov. Ponudba vključuje tudi lumbalne steznike in opornice za noge, s katerimi boste ponovno lahko uživali v igri.

Združite varnost in zadovoljstvo s košarkarskimi opornicami NBA ter ostalimi izdelki za oporo in okrevanje v Decathlonu

Košarka je šport, ki ima ogromno prednosti. Pa vendar je za brezskrbno uživanje v igri pomembna primerna zaščita mišic in sklepov. Decathlon je pri sodelovanju z NBA skrbno izbral predhodno preizkušene izdelke, kar nam omogoča, da popolnoma zaupamo v njihovo učinkovitost in udobje. Z izdelki NBA se boste lahko varno ukvarjali s priljubljenim športom.

NBA podpora za sklepe je namenjena preprečevanju poškodb ali podpori med okrevanjem.