Naročila, ki vam ne ustrezajo, lahko vrnete v 30 dneh od dneva nakupa.

Šotori za kampiranje

29 Izdelki Izdelkov

razporedi po

Vaš izdelek je dodan
Primerjaj izdelke (0/5)
Odpri
Ni izdelka za primerjavo
Vaše orodje za primerjavo je polno. Prosimo, odstranite izdelek.
Odstrani

Velki šotori 4 do 8 oseb

V Decathlonu najdete široko izbiro velikih kamping šotorov za 4 do 8 oseb. Na voljo so številni modeli, zato boste našli prav takšnega, kakršnega boste iskali. Vsak šotor je sestavljen iz dnevnega prostora in ene ali več spalnic. Dnevni prosto predstavlja središče šotora, kjer lahko (odvisno od modela) sedite ali celo stojite.

Prostor lahko dodatno povečate s ponjavami ali senčnikom. Spalnici se nahajata na obeh straneh osrednjega dnevnega prostora. Sama prostornina posameznih šotorov pa je odvisna od modela, tako da je ta faktor popolnoma prepuščen vaši izbiri, oziroma prileganju vaši opremi za spanje (vzmetnice, vreče, itd.). Ne glede na svojo velikost, so vsi naši šotori zloženi zelo kompaktno in se zložijo v vsak prtljažnik.

Prostorni šotori s palicami

Klasični šotori s palicami Arpenaz omogočajo udobne počitnice z dnevnim prostorom in spalnico. Konstrukcija iz palic je zasnovana tako, da jo zlahka postavita dve osebi. Vsi naši šotori so opremljeni z dvojno steno, ki ščiti tako pred nabiranjem kondenza, kot tudi dežjem. Imajo tudi okna za zračenje notranjosti. Še nasvet: Pri postavljanju šotora tega ni potrebno pretirano raztegniti s klini, saj bo že sam po sebi stal pokončno. S klini tako šotor zavarujte le pred vetrom in ostalimi vremenskimi razmerami.

Veliki napihljivi šotori

Napihljivi šotori so rezultat inovativne tehnologije, ki omogoča, da konstrukcijo šotora preprosto napihnemo. Ta konstrukcija nosilcev je izjemno odporna, šotori pa so zaradi takšne zasnove še bolj prostorni. Odporni so tako na veter kot dež. Vsi naši šotori so opremljeni z dvojno steno, ki ščiti tako pred nabiranjem kondenza, kot tudi dežjem. Imajo tudi okna za zračenje notranjosti.

Fresh & Black

Fresh & Black tehnologijo smo ustvarili iz dveh tkanin v 4 različnih slojih: Ena od tkanin poskrbi, da temperatura ostane čim nižja, druga pa šotor popolnoma zatemni. ""Sveža"" ali ""Fresh"" tkanina odbija sončne žarke do te mere, da je temperatura v notranjosti šotora do 17 °C nižja kot pri ostalih šotorih. Vemo kako pomemben je spanec pri kampiranju, naša Fresh & Black tehnologija pa bo poskrbela, da se boste nanj tudi navadili.