Ščitniki za kolena in komolce

6 Izdelki Izdelkov

razporedi po


Ščitniki za kolena in rokavi - za udobje na igrišču

Servisi, udarci, podaje in odboji: Odbojka je tehnični šport, ki od vas zahteva neprekinjeno pripravljenost. Vsi hitri gibi, skoki in odboji vplivajo na vaše mišice in sklepe. V Decathlonu vam priporočamo, da se pred takšno dejavnostjo primerno pripravite. Ščitniki za kolena in roka vam pomagajo pri preprečevanju poškodb na igrišču, ne glede na stopnjo igranja. Tako se boste lahko brezskrbno prepustili igri.

Poskrbite za svoja kolena z odbojkarskimi ščitniki

Med vsemi skoki, odrivi in hitrim tekom, največ bremena vaših naporov prevzamejo prav kolena. Posebno občutljive so kolenske vezi in meniskus. Ščitniki nudijo oporo, ki vaša kolena zaščiti pred udarci, vnetjem, praskami in modricami. Pomagajo vam, da odmislite strah pred poškodbami in se posvetite igreanju. Decathlonovi ščitniki za kolena Allsix so izdelani iz mehke, toplotno obdelane pene. So trpežni, gibljivi in zračni, obenem pa nudijo potrebno kompresijo in oporo, ne da bi vplivali na vaše premikanje. Ščitniki za kolena so odlična rešitev, da se med igro odbojke izognete poškodbam.

Podaje brez bolečin z odbojkarskimi rokavi

Odbojkarski rokavi olajšajo bolečine, ki se pojavijo pri konstantnih odbojih, še posebej pri začetnikih. Lahko pa jih uporabljajo igralci vseh nivohev, če imajo težave z bolečinami v podlahti. Narejeni so iz pene, za uporabnika pa predstavljajo številne prednosti. Daljši modeli, ki prekrijejo tudi komolce, pomagajo pri stabilizaciji sklepov ob udarcih. Krajši rokavi, ki prekrijejo samo podlahti, ublažijo stres mišic in pospešijo okrevanje. Oznake na rokavih lahko začetnikom pomagajo tudi pri vizualizaciji predela roke, s katerim odbijemo žogo.

Odbojkarski ščitniki za kolena in rokavi: Popolna zaščita

V Decathlonu ponujamo številne modele odbojkarskih ščitnikov in kolen, prilagojene vašim potrebam in velikosti. Pri pomerjanju bodite pozorni, da niso preveč ohlapni ali pretesni. Več kot igrate, višjo stopnjo zaščite potrebujete.