Mreže za odbojko

1 Izdelki Izdelkov

razporedi po

Vaš izdelek je dodan
Primerjaj izdelke (0/5)
Odpri
Ni izdelka za primerjavo
Vaše orodje za primerjavo je polno. Prosimo, odstranite izdelek.
Odstrani

Postavi mrežo in igraj!

Odbojka je ekipni šport, pri katerem boste za ekipo potrebovali kar nekaj igralcev. Seveda pa to ne pomeni, da na moremo trenirati ena proti ena s prijateljem - potrebujete samo mrežo. Ali že imate svojo?

Odbojkarske mreže za vsako podlago

Pred nakupom mreže, morate razmisliti kje boste igrali: Na svojem vrtu, zunaj ali na plaži? Velikost vašega igrišča in vrsta podlage sta pomembna dejavnika pri nakupu primerne in stabilne mreže. Če boste mrežo vzeli s seboj na izlete ali na dopust, bo za vas najbolj primerna prenosna nastavljiva mreža. Pri tej mreži zlahka nastavite širino in jo pripnete kamorkoli.

Na kaj moremo biti pozorni pri nakupu odbojkarske mreže

V naši kolekciji najdete različne mreže - tako boste lahko izbrali tisto, ki vam najbolj koristi. Če želite prenosno, hitro nastavljivo mrežo. izberite manjše, prenosne mreže. Seti z nosilci so primerni za bolj intenzivne treninge. Razmislite o tem, ali potrebujete lahko prenosno ali robustno in čvrsto mrežo. Težja, kot je mreža, bolj stabilna bo. Bolj izkušeni kot ste v odbojki, bolj stabilna mora biti mreža. Če se ukvarjate z več športi in potrebujete vsestransko mrežo, izberite nastavljiv model. Lahko jo uporabljate pri odbojki, nogometu na mivki itd.

Najdite idealno odbojkarsko mrežo v Decathlonu

Ni potrebno prav veliko, da se naučite igranja odbojke in v njej napredujete. Odbojkarska mreža je pomemben del opreme, Decathlon pa ponuja mreže za vse stopnje igranja. Našli boste komplete, mreže za odbojko v dvorani in na mivki ter dodatke, kot so antene. Vedno zagotavljamo visoko kakovost izdelkov. Vi se morate samo odločiti, katera mreža bo najboljša za vas.