Otroška obutev

1 Izdelki Izdelkov

razporedi po

Vaš izdelek je dodan
Primerjaj izdelke (0/5)
Odpri
Ni izdelka za primerjavo
Vaše orodje za primerjavo je polno. Prosimo, odstranite izdelek.
Odstrani

Odbojkarska obutev: Športne značilnosti

Decathlonova odbojkarska obutev je zasnovana z istim načinom razmišljanja: Optimizirati vašo igro. Naši oblikovalci ničesar ne prepustijo naključju. Zasnova je usmerjena k lahki in odzivni obutvi, ki tudi stabilnosti uporabnika nikoli ne postavi na stranski tir, kar omogoča brezskrbno igranje. Obutev sestavljajo inovativni materiali in tehnike, z elegantnim, aerodinamičnim videzom.

Odbojkarska obutev prilagojena vsakemu igralcu

Naša odbojkarska obutev je zasnovana glede na spol, starost in športno pripravljenost. Zelo izkušeni igralci pogosto izberejo obutev z več tehničnimi lastnostmi, začetniki pa imajo na voljo številne osnovne modele. Na voljo so nizki in visoki modeli - odvisno od tega, ali želite lažje gibanje ali več opore. Obutev, namenjena mlajšim igralcem, ima prilagojene tehnične značilnosti, kot npr. pašček z ježkom. Otroške modele najdete v številnih barvitih kombinacijah.

Odbojkarska obutev s tehničnimi značilnostmi

Odbojkarska obutev je glede na svojo zasnovo precej specifična. Veliko vlogo igra blaženje, ki pa ne sme vplivati na odskok. Primerno amortizacijo dosežemo z uporabo gela in slojev pene. Ključnega pomena je tudi zračnost, na katero vplivajo materiali, uporabljeni pri proizvodnji. Enako pomemben je tudi podplat, saj mora zagotavljati ravno pravšno trenje, saj igralci med igro izvajajo številne hitre gibe.

Odbojkarska obutev s stilom

Elegantna zasnova, ki jo je navdihnil šport. To je ideja za našo zasnovo odbojkarskih čevljev. Iščete eleganten, enobarven par čevljev, ki se bo prilegal vsakemu dresu? Si želite vpadljivih čevljev, s katerimi boste izstopali? Ne glede kaj iščete ima Decathlon čevlje za vas. Naša obutev je v enaki meri elegantna in udobna. Tako lahko brez truda med igranjem izgledate dobro.