BON21 v naših trgovinah žal ni možno unovčiti.
Sklic : 8494082
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
DALJINOGLEDI/SVETILKE

Adapter za zrcalno refleksni fotoaparat NIKON

SOLOGNAC
Decathlon
Adapter je zasnovan za povezavo lovskega daljnogleda Solognac 20-60x60 z zrcalno refleksnimi fotoaparati NIKON. Adapter vam omogoča, da vaš daljnogled SOLOGNAC spremenite v teleobjektiv za zrcalno refleksne fotoaparate NIKON. Eno stran privijte na daljnogled SOLOGNAC, drugo pa na ohišje fotoaparata.

Prednosti izdelka

Enostavno oblačenje Primeren za vse zrcalno refleksne fotoaparate NIKON.
Enostavno sestavljanje / razstavljanje Namesti se na daljnogled SOLOGNAC in ohišje fotoaparata NIKON.
Lahkost Tehta le 60 gramov in ga lahko vzamete kamorkoli.
Vzdržljivost Zelo odporno aluminijasto ohišje, ki zdrži udarce in padce.

Tehnične informacije

Adapter za fotografiranje divjih živali: digiskopiranje

Ste kdaj sanjali, da bi fotografirali srno, ki se vsako jutro sprehaja po najljubšem travniku? Ali taščico, ki je sedi na drevesu pred vašo hišo? Adapter vam omogoča, da vaš daljnogled SOLOGNAC spremenite v teleobjektiv za zrcalno refleksne fotoaparate NIKON. Ujemite najboljše trenutke divjih živali z vašim daljnogledom SOLOGNAC in delite svoje fotogrfije na naših straneh Solognac in Instagram!

Mere

Premer 60 mm, debelina 29 mm.

Navodila za uporabo

Odvijte okular daljnogleda, ki je nameščen nad obročem za nastavitev povečave. Ko je okular odstranjen, privijte adapter. Drugo stran adapterja, namesto običajnega objektiva, privijte na ohišje fotoaparata. Ne pozabite priviti majhnega vijaka na strani adapterja za preprečitev zasuka ohišja fotoaparata.

Fotografiranje

Adapter ne vsebuje elektronike. Fotografirajte v ročnem načinu in z ročnim ostrenjem z uporabo mehanizma ostrenja daljnogleda.
Začnite z nastavitvijo ISO na 1600, z zaslonko f / 5,6 in hitrostjo zaklopa 1/500 sekunde. Če je fotografija temna, povečajte ISO na 3200 in zmanjšajte hitrost zaklopa na 1/250 sekunde (le z uporabo stativa). Če je fotografija presvetla, zmanjšajte ISO na 800 z zaslonko f / 11 ali hitrostjo zaklopa 1/1000 sekunde.
Prilagajajte, dokler ne najdete optimalnih nastavitev.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Struktura
100% Aluminij

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe