Sklic : 8527697
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
BALETNI COPATI

Bele raztegljive baletne špičke (od 7½ do 8)

STAREVER

Barva : Snow white

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Špičke z deljenim podplatom so namenjene naprednim in izkušenim plesalcem, ki iščejo raztegljivo obutev. Iščete špičke z deljenim podplatom, ki poudarijo linije stopala? Raztegljivi zgornji del se odlično prilega stopalu in loku. Bonus: elastični trakovi so prišiti.

Prednosti izdelka

Prilagodljivost Deljen podplat in raztegljiv material za poln razpon gibov.
Lahkost uporabe Prilagodljivi elastični trakovi so prišiti navzkrižno.
Prilagodljivost Zategovalna vrvica se lahko prilagodi za boljše prileganje.
Raztegljivost Raztegljiv zgornji del vsebuje tudi elastan, da se bolje prilega stopalu.
Mehkoba Podloga in elastični trakovi zagotavljajo dodatno udobje.

Tehnične informacije

Zakaj nositi špičke z deljenim podplatom?

Špičke z deljenim podplatom so zasnovane za napredne in izkušene plesalce, ki obvladajo tehniko baleta. Zaradi deljenega podplata so špičke prožnejše vzdolž loka za ustrezno gibanje stopala. Raztegljiv material poudari linije stopala in loka. Preden kupite plesno obutev, poizvedite, kaj zahteva učitelj.

Zakaj izbrati raztegljive špičke iz materiala z deljenim podplatom?

Če iščete prožne špičke z deljenim podplatom, ki poudarijo obliko vašega stopala, kupite tiste, ki imajo raztegljiv zgornji del. Ta raztegljiv material omogoča ustrezno gibanje stopala in poudari njegovo obliko. Špičke iz materiala z deljenim podplatom lahko perete ročno, sušite pa jih tako, da jih obesite na zraku. Deljeni podplat je izdelan iz usnja za večjo trpežnost.

Čemu je zategovalna vrvica namenjena?

Preučili smo vaše povratne informacije:
te špičke imajo zategovalno vrvico za boljše prileganje v širini obutve. Ne pozabite zavezati vrvice in jo odrezati, ko prilagodite širino. Nato morate vsakič, ko jih obuvati konce vrvice zatakniti za notranjost. Pametni nasvet: prav tako jih lahko pritrdite na zgornji del špičk s koščkom medicinskega lepilnega traku.

Ali obstajajo različni baletni copati za ženske, moške, deklice in dečke?

Otroci in odrasli morajo svoje špičke izbrati glede na nivo veščin.
Običajno začetniki nosijo špičke s polnim podplatom in kasneje preidejo na špičke z deljenim podplatom in na koncu na baletne copate. Razlika v moških in ženskih modelih je v barvah. Rožnata barva se priporoča plesalkam, medtem ko je črna in bela barva predvidena za plesalce.

Izberite pravo velikost

Ko izbirate baletno obutev, vam mora v njej biti udobno in vas ne sme tiščati. Da bi se prepričali o ustrezni velikosti, vstanite in se nekajkrat postavite na prste, da bi videli, kakšen občutek je v prstih. Če imate ozko stopalo, izberite običajno velikost. Če so stopala srednje široka ali širša, izberite eno velikost večje.

Torba za prenašanje opreme

Če želite organizirati svoje stvari za balet, najdete na plesnem oddelku v Decathlonovi trgovini bleščečo črno torbico. Ta ima dva razdelka, kjer lahko obutev shranite ločeno od drugih stvari.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Zgornji del
23% Poliamid, 6% Elastan, 71% Bombaž
Podloga in vložek
50% Polnozrnato svinjsko usnje, 40% Poliamid 6, 10% Elastan
Podplat
100% Brušeno goveje usnje

Naše obveze

Zato smo razvili in testirali naše špičke v sodelovanju z našim partnerjem, baletinimi učitelji in profesionalnimi plesalci.Decathlonovi zaposleni, ki so strastni plesalci, pa tudi plesni učitelji, so prav tako vključeni v zasnovo naših izdelkov in faze testiranja.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe