Beljakovine krav, hranjenih s travo
Izolat beljakovin sirotke so 80-% beljakovine, pridobljene iz mleka krav, hranjenih s travo. To pomeni, da se krave, ki proizvajajo mleko, hranijo le s travo ali senom in so od 120 do 300 dni v letu na paši.
Kdaj zaužiti beljakovine?
Beljakovine sirotke se hitro absorbirajo, zato so odlične za uživanje takoj po treningu (do ene ure).
Prav tako lahko beljakovine zaužijete namesto zajtrka ali pred treningom. Dve tretjini svojega vnosa beljakovin naj bi pridobili z raznoliko in uravnoteženo prehrano.
Navodila za pripravo
Iz recepta smo odstranili vsa želirna sredstva, da bi bilo sestavin manj. Zmešajte 200 ml vode z dvema žlicama (30 g) v mešalniku. Stresajte mešalnik 30 s in nato zaužijte pripravek.
Priporočamo, da uporabljate vodo sobne temperature. Izogibajte se mešanju praška z vročo vodo.
Za gostejši napitek zmešajte beljakovine z 150 ml mleka.
Lahko uživam beljakovine, če želim shujšati?
Beljakovine so zelo pomembne, ko želite shujšati, saj vzdržujejo mišično maso. Napitek ni nadomestilo za obrok.
Nasveti za uporabo
Če želite te beljakovine jesti dlje časa (dlje kot 2 meseca), se o tem posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni primeren za osebe, ki imajo težave z ledvicami ali jetri, nosečnice ali otroke, mlajše od 14 let.
Hranite ga izven dosega otrok.Ne presezite priporočenega dnevnega odmerka.
Vsebnost laktoze na 100 g
+/- 2,5 g
Kakovost proizvodnje in certifikati
Naše sirotkine beljakovine so izdelane v Franciji. Imajo oznako "krmljeno s travo". Certificirana stran po mednarodnem standardu za varnost živil. Razvoj izdelkov je skladen z dobrimi proizvajalnimi praksami in načeli ter metodami HACCP. Standard ISO 26 000. Fizikalno-kemijsko, senzorično, mikrobiološko in toksikološko testirani končni izdelki.
Hranilna vrednost
Prehranske vrednosti: 100 g | 30 g. Energijska vrednost: 398 kcal | 119 kcal. Energijska vrednost: 1688 kJ | 506 kJ. Maščobe: 3,8 g | 1,1 g
od tega nasičene: 2,2 g | 0,7 g
Ogljikovi hidrati: 11 g | 3,3 g, od tega sladkorji: 3,3 g | 1 g.
Beljakovine: 80 g | 24 g.
Sol: 1,1 g | 0,3 g.