Sklic : 8542265
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ROLKE

Blokada za kolesa za rolke TRICK 100

OXELO
5/5
5/5
Decathlon
Naša ekipa oblikovalcev je zasnovala to blokado za začetnike v izvajanju trikov. Iščete pomoč za učenje izvajanja trikov? Z blokado lahko svojo rolko popolnoma imobilizirate: osredotočite se na svoje gibe, ne da bi vas moralo skrbeti za ravnotežje.

Prednosti izdelka

Stabilnost Boljše ravnotežje: Blokada vam omogoča, da zablokirate kolesa rolke.
Hitro učenje Osredotočite se na koordinacijo gibov: rolka se ne bo odpeljala.
Enostavno sestavljanje / razstavljanje Namestite blokado brez orodja, preprosto zapnite jo na podvozje.
Enostaven transport Kompaktna, da jo lahko uporabljate povsod.

Tehnične informacije

Kako deluje blokada?

"Da bi se učili izvajanja trikov, ne da bi se rolka premikala, se lahko postavite na travo, vendar bo izvajanje skokov težje." Na osnovi izkušenj je naša ekipa razvila dodatek, ki blokira rolko, in se lahko osredotočate na izvajanje trikov, ne da bi vas skrbelo za ravnotežje. Kako? S sponko, ki se zapne na podvozje in dvigne kolesa s tal.

Trik za vaša podvozja - o zasnovi blokade

Blokada se prodaja v parih. Tako lahko blokirate obe zadnji kolesi ali enega sprednjega in enega zadnjega diagonalno. Zasnova je enostavna. Blokada je izdelana iz TPU, zato je lahka in enostavna za prenašanje. Ne potrebujete orodja za nameščanje: preprosto pripnite jo na podvozje katere koli velikosti in z njo dvignite kolo premera od 52 mm do 56 mm.

Nameščanje blokade

Rolka lahko hitro zdrsne izpod vas in v trenutku boste na tleh.
Da bi bilo delo na trikih vsaj malo enostavneje vam blokada omogoča, da dvignete kolesa in tako preprečite, da bi se premikala. Katere trike lahko vadite? Vse, ki jih lahko izvajate, ko se rolka ne premika: - Shove-it z blokado na sprednjem in zadnjem podvozju - Kickflip in oli z obema blokadama na zadnjih kolesih.

Nastanek blokade Trick 100

Izdelek je namenjen začetnikom, ki se želijo naučiti osnovnih trikov. Hitro smo opazili, da se lahko s tem, da preprečimo premikanje koles, osredotočite na svoje gibe, ne da bi vas moralo skrbeti za vaše ravnotežje ali, da boste padli. Nato sta sledili dve leti preučevanje, izdelali smo številne prototipe in izvedli testiranja s pomočjo partnerjev in šol. Rezultat je preprost in praktičen dodatek, ki vas ohrani na nogah.

Še zadnji nasvet

Jean-Philippe, produktni vodja pri Decathlonu, ima nasvet za vas: "Nikoli ne pozabite na zaščitno opremo: tako se v primeru padca ne boste poškodovali in lahko nadaljujete z rolkanjem. Tudi kakšna ura ali dve šole rolkanja ne bosta škodili: dandanes je vse več šol rolkanja. Tam se boste hitreje naučili dobrih navad od samega začetka."

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni del
100% Termoplastični poliuretan

Naše obveze

Preizkusni izdelek Vse izdelke preizkusimo v laboratoriju. S pomočjo teh preizkusov preverjamo, ali deske ustrezajo evropskim standardom za rolke in iščemo sledi obrabe.
Poleg tega opravljamo tudi meritve na terenu in pridobivamo povratne informacije testne populacije, ki omogočajo, da se rolerji lahko izkažejo. Za to se zanašamo na našo skupnost rolkarskih partnerjev in šol rolkanja v Evropi.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe