Proces nakupa

Kako nakupovati?*

1. Izbira izdelkov: Izdelki so razvrščeni v različne kategorije. S klikom na izdelek si ga lahko podrobneje ogledate (npr. lastnosti, velikosti, itd.). Izdelek, ki ga želite kupiti, najprej dodajte v košarico s klikom na gumb »DODAJ V KOŠARICO«. Ta gumb se nahaja ob vsakem posameznem izdelku. Pred tem preverite, ali ste izbrali izdelek, ki vam ustreza (npr. velikost, barva, itd.).

2. Nadaljevanje: Če želite nadaljevati z nakupovanjem, kliknite na gumb »NADALJUJTE Z NAKUPOVANJEM«. Če želite nadaljevati z naročilom, kliknite na gumb »NADALJUJ NA BLAGAJNO«. Med postopkom nakupovanja lahko nadaljujete z naročilom s klikom na simbol ali gumb »MOJA KOŠARICA«. Ta gumb se nahaja v zgornjem delu spletne strani www.decathlon.si.

3. Poprava napak: Vsebino košarice (tj. že izbranih izdelkov) lahko preverite, odstranite ali spremenite v košarici s klikom na simbol ali gumb »MOJA KOŠARICA«. V košarici lahko tudi odstranite že izbrane izdelke (s klikom na simbol zabojnika) oziroma zmanjšate ali povečate količino izdelkov (s klikom na ustrezna simbola). To lahko storite do dokončne oddaje naročila (kot je opisano spodaj).

4. Oddaja naročila: Za oddajo naročila izdelkov, ki se nahajajo v košarici, najprej kliknite na košarico (kot opisano zgoraj) ter s kliki na gumb »NADALJUJ NA BLAGAJNO« sledite in izpolnite posamezne korake (tj. »povzetek«, »vpis«, »naslov«, »dostava« in »plačilo«). V koraku »dostava« prosimo preberite splošne pogoje. Naročilo izdelkov v košarici lahko oddate v zadnjem koraku »Plačilo« s klikom na gumb »POTRJUJEM NAROČILO«. S tem boste potrdili naročilo v košarici izbranih izdelkov z obveznostjo plačila tam navedene cene.

5. Potrditev prejema naročila: Vaše naročilo bomo preverili ter vas o sprejemu vašega naročila obvestili po e-pošti. Potrditveno e-poštno sporočilo bo vsebovalo vse informacije o vašem naročilu ter (pred)račun. S trenutkom, ko mi oddamo našo potrditveno e-pošto, je prodajna pogodba sklenjena. . Kupoprodajno pogodbo predstavlja Vaše naročilo, naša potrditev Vašega naročila ter pripadajoči Splošni pogoji za Spletno trgovino. Te dokumente bomo shranili tudi mi in vam jih lahko posredujemo na vašo pisno zahtevo.

6. Priprava in odprema izdelkov: O pripravi in odpremi izdelkov iz prodajne pogodbe vas bomo obvestili po e-pošti.

7. Plačilo: Plačilo izvedete v skladu s sklenjeno pogodbo na izbrani način plačila.

*Povzetek procesa nakupa je namenjen enostavnejši predstavitvi zlasti tehničnih postopkov nakupa na spletni strani www.decathlon.si. Ta povzetek procesa nakupa v ničemer ne posega v splošne pogoje, ki se uporabljajo za spletno stran www.decathlon.si ter vsakokratni nakup oziroma sklenjeno pogodbo. Samo splošni pogoji, naročilo ter potrditev naročila se uporabljajo za presojo pravic in obveznosti iz pogodb sklenjenih v postopku nakupovanja na spletni strani www.decathlon.si.

 


Show results for