Inovacije predstavljajo srce naših projektov.

Našo strategijo na področju inovacij sestavljata dva glavna cilja:

Pametne inovacije

Prizadevamo si, da bi šport še bolj približali in ga naredili še enostavnejšega za vse uporabnike naših izdelkov, pri čemer skrbimo, da je uporabnik v centru naše pozornosti. S poslušanjem in opazovanjem ljudi med aktivnostmi, ki potekajo v našem centru za raziskovanje in razvoj ter v naših laboratorijih, naši asistenti, proizvodni vodje, oblikovalci in inženirji dobivajo ideje za izdelek prihodnosti – izdelek, ki je bolj praktičen, udoben, cenejši in varnejši za uporabnika.

Popoln primer predstavlja naš šotor 2 seconds

Ekipa oblikovalcev Quechua je poskrbela za revolucijo v načinu postavljanja šotora in tako izpolnila sanje vsakega izletnika, saj mu je ponudila hitro, enostavno, intuitivno in takojšno rešitev.

Inovacije, ki so dostopne vsem

K inovacijam težimo in v njih vlagamo, da bi bile koristne za vse uporabnike ter za njih skrbimo v vseh kategorijah izdelkov in ne le v tistih, ki vključujejo najdražje in najbolj prefinjene izdelke. Tako je naš cilj omogočiti dostopnost naših inovacij kar največjemu številu kupcev in uporabnikov po vsem svetu in to po najprimernejši ceni.

Aptonia
Double use

En bidon z dvema napitkoma!
Kmalu na voljo v trgovinah Decathlon

Nabaiji
Selfit

Čist in bister vid
med plavanjem!

Quechua
Fresh&Black

Končno lahko poskrbite za
svežino in temo v šotoru!


Show results for