Brezplačna vračila in zamenjave

30 dni

Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko v 30 dneh nerabljenega zamenjate v Decathlon trgovini.  Vrnili vam bomo denar, ali vaš izdelek zamenjali za drug izdelek iz naše ponudbe.

90 dni
Vsi člani Decathlon Team programa zvestobe lahko svoje izdelke zamenjajo v 90 dneh za denar ali drug izdelek iz naše ponudbe, če izdelek ni bil rabljen. Zamenjava neustreznih izdelkov kupljenih v naši spletni trgovini je tudi brezplačna znotraj omenjenega obdobja. Za več informacij nam lahko pišete na naš e-naslov webshop.slovenia@decathlon.com ali na telefonsko številko 01 527 2580. Poskrbeli bomo, da v čim krajšem času dobite izdelek, ki bo ustrezal vašim potrebam.

Garancija

Za vse Passion brand izdelke dajemo 2-letno garancijo od datuma nakupa. Garancije na kolesa in fitnes opremo veljajo 2 leti  od datuma nakupa, če ni drugače označeno. Garancija ne pokriva vseh komponent izdelka in ne velja za nekatere potrošne  komponente in materiale. Za več informacij nam lahko pišete na naš e-naslov ali se posvetujete z osebjem v trgovini.  Garancija izdelkov mednarodnih znamk je določena od strani same znamke, oziroma izdelka.


Show results for