Novost: naročila Click&Collect iz skladišča lahko sedaj plačate tudi po povzetju v trgovini. Plačilo je možno le z bančno kartico.
Sklic : 8546604
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ŽENSKA SNOWBOARD OPREMA

Črni ženski deskarski čevlji SERENITY 500

DREAMSCAPE
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Te čevelje za napredne uporabnike smo zasnovali, da lahko popolnoma izkoristijo zmožnosti deske in proge. Močno zapenjanje na dnu čevlja z gumbom in kablom za odlično oporo stopalu. Zapiranje s trakom na ježek na zgornjem delu čevlja zagotavlja optimalno lego. Toplotno oblikovana podloga.

Prednosti izdelka

Ujemanje Ergonomsko oblikovana 15 mm debela pena. Dobra opora pri visoki hitrosti.
Enostavno odpiranje / zapiranje 2-consko zapenjanje Fast Lock: zelo močen sistem z gumbom, kablom in trakom.
Toplotna izolacija Podplat iz pene iz EVA, 80 % zraka za dobro toplotno zaščito.
Trdnost Srednja upogljivost omogoča učinkovito upravljanje deske pri visokih hitrostih.
Udobje nošenja Trda pena za dobro razmerje med udobjem in oporo. Toplotno oblikovana podloga.
Oprijem Podplati iz lahkega materiala z velikimi zarezami za dober oprijem.
Oblazinjenost Zaradi podplata iz pene EVA (80 % zraka) je čevelj lahek in omogoča blaženje.
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku

Tehnične informacije

Sporočilo našega produktnega vodje

Čevlji so izboljšana različica predhodnega modela.
Ženstvenim linijam smo dodali tudi tehnične izboljšave:
model ima 2 območji zapenjanja: trak z ježkom na goleni prilagaja togost čevlja (bolj je zategnjen trak, bolj tog je čevelj) in sistem zapenjanja na loku, ki ima gumb ter kabel za večjo oporo; izboljšave udobja čevljev All Road 500 smo dodali tudi čevljem Serenity 500. Uživajte v smuki.

Cable Lock - 2Z sistem zategovanja

Cable Lock: zelo močan zapenjalni gumb. 2Z = 2 območji zategovanja. Zategovanje gumba je osredotočeno na lok, da zagotavlja dobro oporo, in traka z ježkom na goleni, ki preprečuje nehoteno premikanje goleni v čevljih. Med zasnovo smo veliko testirali s trakom in brez njega na vrhu čevlja. Zagotavlja toliko opore, da smo se odločili, da ga obdržimo.

Upogljivost/togost čevljev za deskanje

Čevlji imajo srednji flex (5/10). Čevlji so namenjeni smučarjem, ki zavijajo pri visoki hitrosti (potrebujejo toge čevlje), obenem pa zagotavljajo hitro upravljanje v ostrih zavojih ali ob nepričakovanih neravninah, kjer morate hitro pokrčiti in iztegniti noge.
Flex in opora pete sta izboljšana v primerjavi z modelom Maoke 300.

Opora za peto: Podloga (nivo 2)

Opora noge je pri deskanju na snegu zelo pomembna. Podloga čevlja (nivo 2) temelji na uporabi 5 tehnologij:
toplotno oblikovana podloga,
udobna pena v predelu pete in gležnjev,
1-točkovno zapenjanje podloge,
povezava med čevljem in podlogo.


1. Toplotno oblikovanje doma/opozorilo

Toplotno oblikovanje je mogoče le v vgrajenih konvekcijskih pečicah dimenzij 56 x 60 x 56 cm. Tega ne delajte v plinski pečici ali v samostoječi manjši pečici z vidnimi grelnimi elementi.


1. Toplotno oblikovanje podloge/navodila


1. Segrejte pečico na 80 °C na ventilacijskem načinu. Odstranite vložek iz podloge in podlogo postavite v pečico ter jo prekrijte s papirjem za pečenje. 3. Počakajte 15 minut. 4. Ko so čevlji popolnoma suhi, ponovno namestite vložek in jih pospravite v vrečo. Obujte smučarske nogavice. Obujte podlogo in jo popolnoma zapnite. 5. Obujte čevlje, dobro jih zategnite in počakajte 15 minut, ne da bi se premikali. Postopek lahko ponovite, če čevlji niso udobni ali se vam zdi, da je premalo opore.

2. Udobna pena v predelu pete in gležnjev

Pena v predelu gležnja zapolni praznino pod in za gležnjem in tako ščiti peto.
Podloga je izdelana iz pene z ekskluzivnim materialom Wed'ze in obliko. Podloga je oblikovana na podlagi skeniranja 40 stopal. Se odlično prilega. Material je mehek in hkrati dovolj čvrst. Oporo začutite že ob prvi uporabi. Med deskanjem ni nobenih trdih točk.

3. 2 točki zapenjanja + trak z ježkom

Podloga ima 2 točki zapenjanja z vezalkami.
Zapenjanje na zgornjem delu in v predelu gležnja. Na zgornjem delu podloge smo 3-točkovno zapenjanje z vezalkami zamenjali z močnim trakom. Tako smo zmanjšali obremenitev vezalk in izboljšali oporo v predelu pete. Na zgornjem delu trak dobro drži jezik na mestu.

4. HOOK & LOOP LINK: povezava med čevljem in podlogo

Med podlogo in čevljem na zadnjem delu smo dodali trak na ježek.
S kakšnim namenom? Tako smo preprečili premikanje podloge v čevlju. To omogoča boljšo kontrolo deske.

Vložek

Vložek čevlja je plosek. Zagotavlja udobje in toplotno zaščito. Če želite več opore imate dve možnosti: kupite predhodno oblikovan vložek na predelu loka in pete, kupite vložek, ki ga lahko toplotno oblikujete. To je najučinkovitejša rešitev.

Podplat: trenje, oprijem, blaženje in toplotna izolacija

Izjemno lahek podplat je izdelan iz EVA.
EVA je zelo lahek material (vsebuje 80 % zraka).
Zasnovan je tako, da je odporen na obrabo in hkrati omogoča blaženje. Pena nudi dobro izolacijo in zaščito pred mrazom na vseh mestih, kjer se ne dotika tal. Zasnovali smo čepke za odličen oprijem. Razmiki med čepki omogočajo enostavno odstranjevanje snega.

Kako izbrati ustrezno velikost


1. Obujte čevlje. 2. Zapnite čevlje. 3. Vstanite. 4. S palcem se morate rahlo in ne prekomerno dotikati sprednjega dela čevljev. Pokrčite kolena palec se mora pomakniti nazaj in se ne sme več dotikati sprednjega dela čevlja.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Zgornji del
100% Poliuretan
Podplat
100% Etilen vinil acetat
Podloga in vložek
100% Poliester
Topla podloga
100% Poliester
Navodila za vzdrževanje: Očistiti z vlažno krpo.
Nasveti glede zaloge Ob koncu dneva odstranite podlogo in pustite, da se čevlji prezračijo in hitro posušijo. Odstranite tudi notranji vložek in ga pustite, da se čez noč popolnoma posuši.
Prepovedana uporaba: Podloga s topl. oblikovanjem zagotavlja odlično udobje in oporo.
Pravno obvestilo Izdelek je zasnovan za deskanje na snegu. Lastnosti izdelka zagotavljamo samo v primeru uporabe, za katero je izdelek namenjen. Priporočamo, da pri deskanju nosite čelado ter uporabljate zaščito za hrbet in zaščitne hlače.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Vsi izdelki znamke Dreamscape so testirani v razmerah, ki so enake kot tiste, na katere boste naleteli med uporabo (sneg, mraz, deskanje po pršiču, v parku ali na progi). Razvojne ekipe, produktni vodja, inženirji in oblikovalci skrbijo, da je izdelek primeren za uporabo v pogojih, za katere je bil zasnovan.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe