Novost: naročila Click&Collect iz skladišča lahko sedaj plačate tudi po povzetju v trgovini. Plačilo je možno le z bančno kartico.
Sklic : 8385702
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
MOŠKA POHODNIŠKA SONČNA OČALA

Zelena čistilna krpica iz mikrovlaken CLEAN 100

QUECHUA
4.7/5
4.7/5
Decathlon
Krpica je zasnovana za čiščenje stekel, ne da bi jih opraskala. Mehka krpica iz mikrovlaken Clean 100 omogoča čiščenje očal, ne da bi jih opraskala.

Prednosti izdelka

Enostavno vzdrževanje Krpica iz mikrovlaken: omogoča enostavno in učinkovito brisanje očal.

Tehnične informacije

Čistilna krpica

Material: 100-% iz poliestra. Mere: 20 x 20 cm.
Ker zavzame zelo malo prostora, jo lahko povsod vzamete s seboj.

Izdelana je iz mikrovlaken. Odlična je za nego očal in drugih optičnih izdelkov s stekli in lečami. Krpica iz mikrovlaken se uporablja za čiščenje prstnih odtisov, prahu itd., ne da bi opraskali stekla.

Naš pristop k varovanju okolja

Zavedamo se, da moramo ohraniti naše naravno igrišče, zato si znamka Quechua prizadeva, da bi zmanjšala okoljski vpliv svojih izdelkov.
Izdelek ni ekološko zasnovan, vendar pa si vsakodnevno prizadevamo za večjo odgovornost: ekološka zasnova, možnost popravila in trajnost so srce našega razvoja.

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
100% Poliester
Navodila za pranje
Ročno pranje
Ročno pranje
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Nasveti glede zaloge Če želite ohraniti dobro kakovost vida, morate za očala ustrezno skrbeti. Etui je bistvenega pomena! Očala hranite v etuiju, da jih zaščitite pred praskami, udarci ali lomljenjem.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Vsi naši dodatki za športna očala so testirani v laboratorijih podjetja Decathlon in pri dejanskih pogojih uporabe, za katere so bili zasnovani. Naše ekipe oblikovalcev (produktni vodje, inženirji in oblikovalci) skrbijo, da so naši izdelki v celoti primerni za uporabo na terenu.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe