Sklic : 8557346
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
OPREMA ZA STRELJANJE V TARČO

Čistilna vrvica BORE SNAKE 22LR NO BRAND

NO BRAND
Decathlon
Čistilna vrvica je zasnovana za enostavno čiščenje puške kalibra 22LR, primerna pa je tudi za puške 222 in 223 Remington. Čistilna vrvica vam omogoča, da cev puške očistite z eno potezo. Vrvica je sestavljena iz blaga in krtač za vse vrste ostankov.

Prednosti izdelka

Kompaktnost Enostavno prenašanje v torbi za puško.

Tehnične informacije

Kako uporabljati izdelek?

En konec vrvice (kovinski del) vstavite v komoro puške in očistite cev v smeri streljanja. Ko kovinski del in vrvica pride ven z drugega konca, jo enakomerno povlecite do konca.

Čistite kjerkoli

Glavna prednost čistilne vrvice je kompaktna zasnova, zato jo lahko s seboj vzamete povsod. Po streljanju glinastih golobov ali lovu lahko z njo enostavno očistite cev puške.

Popolno čiščenje v enem koraku

Čistilna vrvica je sestavljena iz gladkih delov in delov s krtačami, ki omogočajo odstranjevanje vseh vrst ostankov iz cevi. Pri prvi uporabi utež (kovinski del) potisnite v komoro puške in pustite, da s pomočjo gravitacije pade do ustja cevi. Priporočamo, da vrvico ovijete okoli predmeta, ki vam omogoča vlečenje tako, da je poravnan s cevjo, brez da bi si poškodovali roke.

Kdaj naj uporabim olje ali topilo?

Vaša puška bo očiščena z enim potegom vrvice skozi cev. Po čiščenju na vrvico nanesite nekaj kapljic olja ter jo ponovno povlecite skozi cev ter tako zaščitite cev. Sedaj lahko puško shranite koliko dolgo želite.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Naše obveze

Garancija: 2 leti.

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe