Novost: naročila Click&Collect iz skladišča lahko sedaj plačate tudi po povzetju v trgovini. Plačilo je možno le z bančno kartico.
Sklic : 8518606
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
PLOŠČICE, GELI IN IZDELKI ZA PO AKTIVNOSTI

Žitna ploščica z okusom banane, oblita s čokolado (30 g)

APTONIA
4/5
4/5

Okus : Banana / Čokolada

Decathlon
Naša ekipa je zasnovala ploščico za hitro pridobivanje energije med vadbo, ki traja do 3 ure. Potrebujete visoko kakovostno žitno ploščico? Pred, med in po treningu si privoščite ploščico, ki ne vsebuje palmovega olja.

Prednosti izdelka

Energijska vrednost Ploščica vsebuje 133 kcal (banana) ali 135 kcal (mešano jagodičevje).
Enostavno odpiranje / zapiranje S sistemom za lažje odpiranje jo enostavno odprete z eno roko.
Sestava Izdelek ne vsebuje palmovega olja.
Enostaven transport Ploščica se zaradi nove embalaže z lahkoto pospravi in odpre.

Tehnične informacije

Nova receptura na podlagi vaših povratnih informacij

Za začetek bi vam radi ponudili manj sladko ploščico: to smo dosegli tako, da smo glukozni sirup zamenjali z riževim in stanjšali obliv iz čokolade. Nato smo odstranili aditive in sestavine, ki nimajo dodane vrednosti ali pa so včasih celo negativno sprejete. Nekaj primerov? Odstranili smo sorbitol, aromatično karamelo in sladkorne estre maščobnih kislin, predvsem pa: palmovo olje!

Anne-Sophie, produktni vodja pri Aptonii, nam je razkrila cilj bolj zdravih in okoljsko odgovornih izdelkov

Ko gledate sestavine izdelkov, pogosto ti vsebujejo sestavine, ki se navadno ne uporabljajo pri kuhanju. Ideja je, da ustvarimo izdelek, ki bo, kolikor je le mogoče, podoben domačemu. Seveda, ko razvijamo športna živila, so nekateri aditivi obvezni, vendar vemo, kaj dodajamo in zakaj. Želeli smo razviti izdelek, ki bi bil okusen in primeren za uporabo med športom. Poleg tega naj bi predvsem bil tudi rezultat okoljske odgovornosti, zato je brez palmovega olja.

Kaj pomeni recept, ki je strogo nadzorovan?

Tako vemo, kaj dodajamo in zakaj. Denimo, izvleček tokoferola je prisoten v izjemno majhnih količinah (<0.05 %), ki je bil dodan, ker smo palmovo olje zamenjali s sončničnim, da bi preprečili oksidacijo in kiselkast okus izdelka. Še več, tokoferol je naraven rastlinski izvleček, bogat z vitaminom E.

Nova formula navzven in navznoter

Poleg tega, da so ploščice zdaj bolj zdrave, so podane v bolj praktični in kompaktni obliki: paket vsebuje 6 ploščic namesto 5. Da bi jih tudi lažje zaužili, smo spremenili posamezno embalažo ploščice. Rezultat je izdelek, katerega embalaža se enostavno odpre.

Zgodovina okusa žitnih ploščic

Zakaj ustvariti novo recepturo? Za bolj zdrav in okolju prijazen izdelek, ki zadovolji vaše zahteve med športom, pa naj gre za prtljažnik za kolo ali meh za vodo. Zato je naša ekipa razvila novo formulo. Postavila si je naslednji izziv: izboljšati vrednost z boljšimi izdelki. In ker so okusi različni, smo recepturo preizkusili pri 400 posameznikih. Ploščica je bolj zdrava, ne vsebuje palmovega olja, še vedno pa je zelo okusna.

Anne-Sophie, produktni vodja, in Clara, vodja za stike z javnostjo, vam svetujeta in predlagata njima najljubše izdelke

To je ploščica za manj do zmerno intenzivne vadbe. Želeli smo izdelek, ki je namenjen športu, obenem pa okusen. Če se ukvarjamo s športom, še ne pomeni, da se ne smemo razvajati. Z veseljem jo zaužijem pred ali po treningu. Včasih pa le kot prigrizek. Še vedno je oblita ploščica. Da se ne bi stopila, je bolje, če jo spravite v nahrbtnik. In za konec? Najrajši imam recepturo s temno čokolado in arašidi.

Podatki o sestavi, izvoru in uredbah

Ploščice so proizvedene v Španiji.

Výživa tabuľky

Hranilne vrednosti: 100 g | 30 g (= 1 ploščica) Energijska vrednost: 1864 kJ - 559 kcal | 444 kJ - 144 kcal Maščobe: 17 g | 5,1 g od tega maščobnih kislin: 9,2 g | 2,8 g Ogljikovi hidrati: 65 g | 20 g od tega sladkorji: 33 g | 9,9 g Dietetična vlakna: 3,9 g | 1,2 g Beljakovine: 5,8 g | 1,7 g Sol: 0,20 g | 0,06 g

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Nasveti glede zaloge Ploščica je oblita s čokolado. Priporočamo, da jo hranite v hladnem in suhem prostoru.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Serijo energijskih ploščic s prelivom smo razvili v laboratoriju znamke Aptonia.
30 preizkuševalcev (morda tudi vas) smo povabili naj poskusijo vsak okus med vadbo ... To pomeni, da je ta gel prišel na prodajne police, ker vam je bil všeč!

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe