Sklic : 966787
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
OBUTEV ZA BABY GYM

Sivi in rožnati copati I LEARN za malčke

DOMYOS

Barva : Carbon grey / OLD PINK

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Copati so zasnovani za učenje hoje. Velikost od 4 do 7, ko so stopala še polna. Za večje otroke priporočamo nakup modelov I move. Copati, ki so zasnovani za noge malčkovmaksimalna prožnost in opora.Odobril inženir biomehanike. Odstranljiv vložek vam pomaga izbrati pravo velikost.

Prednosti izdelka

Spoštuje razvoj motoričnih sposobnosti Upoštevajo naravno gibanje in razvoj otrokovih stopal.
Odbija vodo Zgornji del je izdelan iz vodoodbojnega materiala: odporen na rahel dež.
Prilagodljivost Prožen podplat s fleksibilnimi zarezami na sprednjem delu.
Ujemanje Opora v predelu pete.
Enostavno oblačenje Oznaka za levo in desno nogo in široko odprtino.
Prijem Podplat, ki ne drsi in ne pušča sledi.
Prezračnost Material prepušča zrak za še več udobja.

Tehnične informacije

Copati, ki so zasnovani za noge malčkov

V starosti od 1 do 6 let so noge zelo pomembne za rast in razvoj otroka. Naši copati so posebej zasnovani za potrebe otroških nog v fazi razvoja.Zasnovani so s pomočjo inženirjev biomehanike, da ne spremenijo načina otrokove hoje.

Katere copate naj izberem?

Od 1. do 2. leta starosti (velikosti od 4 do 7): učenje hoje. Stopala so ploska in okrogla: copati I LEARN so zelo fleksibilni in spodbujajo naravni razvoj.
Od 3. do 6. leta starosti (velikosti od 8 do 11): izboljšanje hoje, teka in skakanja. Stopala postanejo močnejša. Začne se oblikovati lok stopala: naši copati I MOVE so fleksibilni in podpirajo peto.

Značilnosti stopal otrok od 1. do 2. leta starosti

Otroci za razvoj nog ne potrebujejo čevljev. Čevlji so pomembni, da jih ščitijo pred mrazom, vlago in udarci. Domyosovi copati I LEARN otrokom od 1 do 2 let nudijo potrebno zaščito in omogočajo neovirano gibanje. Prožni čevlji omogočajo naravni razvoj.

Kako izbrati pravo velikost

Velikost lahko preverite zelo enostavno: odstranite vložek iz copata in ga položite na tla. Otrok naj stopi na vložek, tako da je peta poravnana za zadnjim delom vložka. Če je stopalo znotraj označenega dela, ste izbrali ustrezno velikost. Redno preverjajte otrokovo velikost noge. Otroške noge najhitreje rastejo med 1. in 3. letom: preverite tabelo z velikostmi na naši spletni strani.

Opora za lok stopala: da ali ne?

Vsi smo se rodili s ploskimi stopali. Ko začnemo hoditi, se začne postopoma razvijati lok stopala. Ker se stopala še razvijajo, malčki v copatih ne potrebujejo podpore stopalnega loka (razen če to svetuje zdravnik).

Prednosti telesnih aktivnosti v otroštvu

Redna fizična aktivnost je zelo pomembna za fizični in mentalni razvoj otroka. Učenje zdravih navad zelo zgodaj lahko pomaga omejiti zdravstvene težave kasneje v življenju. Fizične aktivnosti prav tako podpirajo otrokovo družbeno integracijo in osebni razvoj.

Telesne in intelektualne prednosti

Katere so prednosti za telo?
Razvoj fizičnih sposobnosti (motorične sposobnosti, ravnotežje in koordinacija),
spodbujanje pravilne rasti,
preprečevanje debelosti.

Katere so intelektualne prednosti?
Razvoj samozavesti, družbena integriteta in osebni razvoj.

Šport

Kaj je telovadba za malčke?
Copati so zasnovani za malčke od 10 mesecev do 6 let. Telovadba za malčke združuje zabavne telesne aktivnosti z opremo, ki je posebej zasnovana za otroke. Copati pomagajo pri razvoju motoričnih sposobnosti otroka.
Je uvod v vse poznejše športe.

Prednosti športa

Telovadba za malčke vzpodbuja psihomotorični razvoj, posebej motoričnih sposobnosti, koordinacije in ravnotežja. Učenje držanja ravnotežja na telovadnih orodjih, skakanje, vrtenje in plezanje so aktivnosti, ki bodo vašemu otroku pomagale, da bo postal samostojnejši in bolj prepričan vase.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Podplat
100% Guma - sintetična
Zgornji del
85% Poliuretan, 15% Poliamid
Podloga in vložek
100% Poliester
Navodila za vzdrževanje: Ročno pranje.
Nasveti glede zaloge Hranite jih v suhem in zračnem prostoru.

Naše obveze

V sodelovanju z različnimi ekipami smo izmerili vpliv copatov na hojo malčkov. V sodelovanju z različnimi ekipami smo izmerili vpliv copatov na hojo malčkov.
Preizkusni izdelek Naši copati znamke Domyos so testirani v laboratoriju (preizkus oprijema in obstojnosti). Naši izdelki so skladni z Decathlonovimi specifikacijami o toksičnosti.
Copate so testirali otroci pri telovadbi za malčke.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe