Sklic : 8518035
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
OBUTEV ZA BABY GYM

Modri in rožnati copati BABYLIGHT za malčke

DOMYOS
4.5/5
4.5/5

Barva : Desert rose / Dark petrol blue

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Inovacija, ki so jo odobrili fizioterapevti. Odlični za malčkove prve korake in njegove dogodivščine. Inovacija, ki so jo odobrili strokovnjaki. Občutek bose hoje otrokom pomaga pri razvoju motoričnih sposobnosti.

Prednosti izdelka

Pomaga pri razvoju motoričnih veščin Boljši oprijem omogoča izboljšanje ravnotežja in gibanje.
Prezračnost Material omogoča kroženje zraka za več udobja.
Prilagodljivost Izjemno prožen podplat, ki bo sledil gibom nog.
Enostavno oblačenje Označena levi in desni copat, pritrjevanje na ježek in velika odprtina.
Prijem Nedrseč podplat ter ojačan predel prstov in pete.

Tehnične informacije

Copate za malčke Babylight je odobril strokovnjak za fizioterapijo

Opazovanje obnašanja otrok od 10. meseca do 4. leta starosti pri telovadbi s copati ali brez njih je pokazalo, da Domyosovi copati Babylight pozitivno vplivajo na pravilen razvoj motoričnih sposobnosti. Boljši oprijem omogoča izboljšanje ravnotežja in koordinacije.

Prednosti telesnih aktivnosti v otroštvu

Redna fizična aktivnost je zelo pomembna za fizični in mentalni razvoj otroka. Učenje zdravih navad zelo zgodaj lahko pomaga omejiti zdravstvene težave kasneje v življenju. Fizične aktivnosti prav tako podpirajo otrokovo družbeno integracijo in osebni razvoj.

Telesne in intelektualne prednosti

Katere so prednosti za telo?
Razvoj fizičnih sposobnosti (razvoj psihomotoričnih sposobnosti),
spodbujanje pravilne rasti,
preprečevanje debelosti.

Katere so intelektualne prednosti?
Razvoj samozavesti, družbena integriteta in osebni razvoj.

Nasvet za uporabo

Copati so zasnovani za nošenje v notranjosti. Nosite jih lahko brez nogavic. Malčki bodo čutili tla in bodo tako lažje našli ravnotežje.

Otroška stopala

Bosa hoja je najboljša za malčke, da dobijo občutek za podlago, po kateri hodijo. Živci na stopalu jim pomagajo določiti, kam naj usmerijo težo telesa za dobro ravnotežje. Široki in fleksibilni copati Domyos omogočajo majhnim nogicam neovirano gibanje ter jih ščitijo pred mrazom in nevarnimi površinam. Vsi naši copati za malčke so posebej zasnovani za otroška stopala.

Šport

Kaj je telovadba za malčke?
Copati so zasnovani za malčke od 10 mesecev do 6 let. Telovadba za malčke združuje zabavne telesne aktivnosti z opremo, ki je posebej zasnovana za otroke. Copati pomagajo pri razvoju motoričnih sposobnosti otroka.
Je uvod v vse poznejše športe.

Prednosti športa

Telovadba za malčke vzpodbuja psihomotorični razvoj, posebej motoričnih sposobnosti, koordinacije in ravnotežja. Učenje držanja ravnotežja na telovadnih orodjih, skakanje, vrtenje in plezanje so aktivnosti, ki bodo vašemu otroku pomagale, da bo postal samostojnejši in bolj prepričan vase.

Kaj nositi?

Otrok se mora v svojih oblačili počutiti udobno, da se lahko sleče, če mu je prevroče in da si ne rabi nenehno popravljati hlače. Izberite primerna oblačila glede na letni čas: mehka majica s kratkimi rokavi in kratke ali dolge hlače ter jakna ali trenirka za ogrevanje. Da vašemu otroku ne bi drselo na telovadnih orodjih, priporočamo uporabo otroških telovadnih copatov Domyos.

Izbira ustrezne velikosti čevljev

Otroci rastejo zelo hitro. Tudi noge jim rastejo zelo hitro. Zelo je pomembno, da za otroka izberete ustrezno velikost čevljev. Neustrezna velikost lahko otroke ovirajo pri gibanju. Preveliki čevlji lahko vplivajo na vzorec gibanja in povzročijo žulje. Pri starosti od 1 do 2 let otroške noge zrastejo za eno številko vsake tri do štiri mesece. Redno preverjajte otrokovo velikost noge.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Zgornji del
5% Poliuretan, 95% Poliester
Podplat
30% Silikon, 40% Poliester, 30% Guma - sintetična
Podloga in vložek
40% Poliester, 60% Etilen vinil acetat
Navodila za vzdrževanje: Ročno pranje.
Nasveti glede zaloge Hranite jih v suhem in zračnem prostoru.
Omejitev uporabe: Za notranjo uporabo na suhih tleh.

Naše obveze

Copate za malčke Babylight je odobril strokovnjak za fizioterapijo.Opazovanje obnašanja otrok od 10. meseca do 4. leta starosti pri telovadbi s copati ali brez njih je pokazalo, da Domyosovi copati Babylight pozitivno vplivajo na pravilen razvoj motoričnih sposobnosti. Boljši oprijem in opora izboljšata ravnotežje in koordinacijo. Noge so tudi bolj zaščitene.
Preizkusni izdelek Domyosove copate Babylight smo testirali pri telovadbi za malčke.Ti copati so bili zasnovani za hojo po gredi in bradlji ter za plezanje po različnih orodjih.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe