Naročila, ki vam ne ustrezajo, lahko vrnete v 30 dneh od dneva nakupa.

COVID-19
FAQ

Zaradi najnovejšega odloka Vlade Republike Slovenije, so naše trgovine začasno zaprle vrata. Je pa še vedno možno prevzeti Click & Collect naročila in sicer od ponedeljka do petka.

Da, izdelke lahko naročite na decathlon.si in jih dostavimo na vaš dom. Možna so tudi naročila Click & Collect in E-rezervacije, ki jih potem prevzamete v vaši priljubljeni trgovini med ponedeljkom in petkom.

Ne, žal to ni mogoče, saj dostavna služba ne dostavlja ob sobotah, nedeljah in državnih praznikih.

Da, trudimo se, da zagotovimo naše zaloge in vam trajno ter v zadostnih količinah ponudimo vse izdelke, ki jih želite. Zaradi gospodarskih razmer po svetu to žal traja dlje kot običajno.

Lahko se zgodi, da v trenutku dostave niste prisotni na naslovu za dostavo. V takšnem primeru vas bo dostavljavec poizkušal kontaktirati na telefonsko številko, ki ste nam jo navedli, ter se dogovoril za ustrezen čas dostave. Če se ne oglasite dostavljavcu, bodo naročeni izdelki pri dostavni službi ostali 7 dni.

Trenutno je samo možno vračilo izdelkov, ki so bili kupljeni preko spleta. Za izdelke, ki ste jih kupili v trgovini vam priporočamo, da shranite dokazilo o nakupu, izdelek pa nam boste vrnili ob ponovnem odprtju naših trgovin: seveda bomo pokazali razumevanje, če je vaš nakup opravljen zunaj rokov, določenih v naši politiki vračanja.

Prosimo kontaktirajte naš center za pomoč strankam na telefonsko številko 080 4551 ali elektronski naslov podpora.strankam@decathlon.com.