Sklic : 8546437
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ELEKTRONIKA ZA GOLF

Laserski daljinomer 900

INESIS
4.3/5
4.3/5
Decathlon
Ta laserski daljinomer smo zasnovali za golfiste, ki želijo poznati svoje razdalje na igrišču za golf. Ta daljinomer vam omogoča hitro merjenje razdalje s kompenzacijo nagiba ali brez nje. Vključuje funkcije, kot so prioritetni cilj in potrditev merjenja z vibriranjem.

Prednosti izdelka

Natančnost ±1 m.
Razpon Minimalno/maksimalno: 5-1200 m.
Zastavica: 320 m. Drevo: 640 m.
Povečava x6.
Kompaktnost 105 x 73 x 39 mm,
4,1 x 2,9 x 1,5 palcev.
Teža 175 g.
Avtonomija 5000 meritev.
Prilagodljiv Dioptrijska nastavitev za prilagoditev vašim očem.

Tehnične informacije

Natančni in hitro merjenje razdalj

Z Inesisovim daljinomerom lahko hitro izmerite vse pomembne razdalje za vašo igro v metrih ali jardih, kot vam je ljubše. Ne glede na to, kateri razdaljo želite izmeriti, bo ta daljinomer idealno orodje, ki vam bo vedno v pomoč pri pravilni izbiri palice.

Napredujte hitreje

Inesisov laserski daljinomer je idealen sopotnik vašega napredka. Z njegovo pomočjo boste lahko preverili dejansko razdaljo, ki jo je naredila žogica in tako tudi po potrebi kalibrirali svoje palice. To vam bo omogočilo, da izmerite učinkovitost vašega zamaha in se pravilno odločite pri izbiri palic, ki jih potrebujete za razdalje.

Kratek ali dolg pritisk na gumb za merjenje

Kratek pritisk na gumb za zajem vam omogoča merjenje razdalje, z dolgim pritiskom pa beležite področje in merjenje bo posodobljeno v realnem času.

Način kompenzacije vzpona in razdalje

Ko je zastavica na vzponu, boste morali uporabiti palico, ki omogoča daljše udarce. Nasprotno boste v primeru, da se zastavica nahaja nižje, morali uporabiti palico za krajše razdalje. Laserski daljinomer vam izpiše kot in kompenzirano razdaljo, da boste lahko izbrali pravo palico.

Certificiran za tekmovanja

Kompenzacija razdalje na tekmovanjih ni dovoljena. Aktivirate jo lahko tako, da okoli okularja namestite obroček, in deaktivirate, da obroček snamete. Tako boste lahko na svojih treningih napredovali pri ocenjevanju dodatne razdalje med udarci, do katere pride zaradi neravnega terena, medtem pa boste daljinomer lahko uporabljali tudi na tekmovanjih brez funkcije kompenzacije razdalje.

Način prioritetnega cilja

Da bi se prepričali, da merite razdaljo do zastavice in ne dreves za njo, ima daljinomer funkcijo prioritetnega cilja, ki izolira zastavico iz ozadja za bolj zanesljivo in hitrejše merjenje.

Potrjevanje merjenja z vibriranjem

Ko daljinomer izmeri razdaljo, se to potrdi z vibracijo. To potrjevanje z vibriranjem lahko po želji izklopite.

Dostopen in zaščiten

Poltrd etui za prenašanje ščiti daljinomer med igro in prevozom.
Med igro lahko pustite zadrgo odprto za lažji dostop, saj ima etui elastiko, ki preprečuje, da bi daljinomer padel iz etuija.
Daljinomer ima certifikat IPX2 (je odporen na rahel dež).

Vsebina kompleta

Laserski daljinomer Inesis 900.
Zaščitni etui.
Karabin.
Krpica za čiščenje.
Ena litijska baterija CR2.
Navodila za uporabo.

Inesis zasnova

Naše izdelke razvijamo, da bi zadovoljili vaša pričakovanja na igrišču. Inesis je ekipa navdušencev za golf, ki s pomočjo vaših povratnih informacij izdelke razvija tako, da je igranje golfa vedno zabavno.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Struktura
30% Polikarbonat - akrilonitril butadien stiren, 20% Guma - termoplastična (TPR), 50% Akrilonitril butadien stiren
Deska
30% Epoksi, 50% Bateija - Lilo, 20% Baker
Leča
100% Mineralna volna
Truplo
100% Nikljana medenina

Naše obveze

Naši golfisti ocenijo in odobrijo naše izdelke za golf. Upoštevamo ocene in komentarje, ki jih dobijo naši izdelki, in v skladu z njimi tudi ukrepamo. Mnenja o izdelku si lahko ogledate spodaj, s svojim mnenjem pa lahko tudi sami pomagate izboljšati naše izdelke.
Preizkusni izdelek
Oglejte si tudi testiranje daljinomera 900, ki ga je opravila neodvisna stran MyGolfSpy:
https://mygolfspy.com/best-laser-rangefinder-of-2019
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe