BON21 v naših trgovinah žal ni možno unovčiti.

DOBRODOŠLI V DECATHLON TEAM

KAJ JE DECATHLON TEAM?

Decathlon Team predstavlja novi program zvestobe, ki je namenjen vsem ljubiteljem športa. V želji, da bi prednosti športa približali kar največjemu številu ljudi, smo oblikovali spletno športno platformo, ki skrbi za lažji dostop do športnih aktivnosti ter povezuje in nudi ugodnosti za vse vključene - Decathlon, Uporabnike in Partnerje.

Platforma zagotavlja neposreden, enostaven in varen stik vseh vključenih. Nudi možnost oglaševanja in nakupa športnih aktivnosti.

Virtualna valuta - Medalja - služi kot plačilno sredstvo znotraj programa zvestobe.

Kako deluje sistem:
Uporabnik z nakupi zbira Medalje, ki jih lahko na platformi zamenja za športno aktivnost ali storitve servisa v vseh trgovinah Decathlon.
Partner od Uporabnikov zbira Medalje, ki jih koristijo za njegovo ponujeno aktivnost. Te Medalje lahko zamenja za izdelke ali storitve servisa v vseh trgovinah Decathlon.

Kako postati član:
Registracija je brezplačna in Partner lahko postane katerikoli športni klub ali organizacija, ki želi oglaševati svojo ponudbo in na športni platformi ostalim Uporabnikom ponuditi športno vsebino po določeni ceni, preračunani v virtualno valuto – Medalje.

Vrednost Medalje znaša 0,10 €.

Primer:
30 minut igrišča za skvoš = 10€ = 100 medalj
Ura pilatesa = 20 € = 200 medalj

Zbrane Medalje lahko Partner zamenja za voucher, s katerim ustvari popust na nakup v določenem znesku.

Prednosti za Partnerja:
Platforma je odprta in za brskanje po vsebini ni treba biti član programa zvestobe Decathlon Team, kar omogoča odlično promocijo in vidnost na platformi.

Z dostopnimi in zanimivimi ponudbami Partner pridobi potencialne nove člane.

Z vsako izkoriščeno aktivnostjo Partner pridobi Medalje, ki jih lahko zamenja za izdelke ali storitve servisa (npr. tisk) v vseh trgovinah Decathlon v Sloveniji in na Hrvaškem.