Sklic : 8542275
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
[EN] SKATEBOARD SPARE PARTS

Zelena deska 120 (velikost 7.75 palca)

OXELO
Decathlon
Desko je zasnovala naša ekipa strokovnjakov za napredne uporabnike, ki želijo zamenjati obrabljeno desko. Na voljo v petih velikostih: Deska je 100-% izdelana iz kanadskega javorja za odlično kakovost in dolgotrajnost. Široka, rahlo dvignjen sprednji in zadnji del. Srednje konkavna. Idealna za carving.

Prednosti izdelka

Odboj 100 % kanadski javor, 7-slojna deska.
Natančnost Na voljo v petih velikostih:
7,75, 8, 8,25, 8,5 in 8,75''. Srednje konkavna.
Večnamenskost Oblika deske je primerna tako za rolkanje po ulicah kot po krivinah v skateparku

Tehnične informacije

Kako izbrati primerno velikost?

Desko bi morali izbrati glede na potrebno širino. Ožja deska pomeni lažje upravljanje (odlično za začetnike in krajše vožnje). Širša deska je stabilnejša in varnejša pri doskokih, zato je primernejša za visoke uporabnike in tiste, ki se radi vozijo po ceveh. Dimenzije so podane v palcih. 1 palec = 2,54 cm.
Dolžina in medosna razdalja prav tako zelo vplivata na upravljivost in stabilnost rolke.

Katere velikosti deske so na voljo?

Zelena deska 120: 7,75" x 31,4" / medosna razdalja: 14".
Rumena deska 120: 8" x 31,6" / medosna razdalja: 14,1".
Modra deska 120: 8,25" x 31,9" / medosna razdalja: 14,2".
Rdeča deska 120: 8,5" x 32,2" / medosna razdalja: 14,3".
Črna deska 120: 8,75" x 32,7" / medosna razdalja: 14,7"

Koliko tehta deska 100?

Približno 1,2 kg v velikosti 8,25''. Ker so deske ročno peskane in se lahko gostota plasti lesa razlikuje, lahko teža variira. Seveda deska ni edina komponenta, ki določa težo vaše rolke.Tudi kolesa in podvozje vplivajo nanjo.

Kako poteka testiranje naših izdelkov?

Vse deske preizkusimo v laboratoriju. S pomočjo teh preizkusov preverjamo, ali deske ustrezajo evropskim standardom za rolke in iščemo sledi obrabe.
Laboratorijske preizkuse dopolnjujemo s terenskimi preizkusi: nekateri temeljijo na meritvah, drugi pa na mnenjih uporabnikov, da izdelek resnično temeljito preizkusimo. Zanašamo se na našo skupnost strastnih in zahtevnih ambasadorjev, ki delujejo v Decathlonu po vsem svetu.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni del
100% Les
Embalaža
100% Polivinil klorid
Nasveti glede zaloge Hranite jo na suhem mestu, stran od izvorov vlage. Nikoli naj ne bo v neposrednem stiku z vodo, niti je ne hranite v vlažnih prostorih, kot je prtljažnik avta pozimi.

Naše obveze

Zasnovala in odobrila jo je skupnost ambasadorjev in tehničnih partnerjev. Ti rolkarji delajo pri Decathlonu po vsem svetu in jim je skupna strast, ki jo čutijo do rolkanja.
Preizkusni izdelek Vse deske preizkusimo v laboratoriju. S pomočjo teh preizkusov preverjamo, ali deske ustrezajo evropskim standardom za rolke in iščemo sledi obrabe.
Laboratorijske preizkuse dopolnjujemo s terenskimi preizkusi: nekateri temeljijo na meritvah, drugi pa na mnenjih uporabnikov, da izdelek resnično temeljito preizkusimo. Zanašamo se na našo skupnost strastnih in zahtevnih ambasadorjev, ki delujejo v Decathlonu po vsem svetu.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe