Naše poslovalnice so normalno odprte od ponedeljka do sobote. Oglejte si odpiralne čase.
Sklic : 8494025
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
MOŠKA SNOWBOARD OPREMA

Moška deska ALL ROAD 500

DREAMSCAPE
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Deska je namenjena izkušenim deskarjem, ki jih ne zanima prosto deskanje. Standardna usločenost in srednja trdnost zagotavljata zelo dober oprijem robnikov na trdem snegu. Deska ima dolg sprednji del in rocker za deskanje po površini pršiča. Široka za večja stopala.

Prednosti izdelka

Večnamenskost 50 % na progi, 50 % izven proge, 0 % snežni park.
Manevrabilnost Srednja torzija: odlična kombinacija oprijema in upravljivosti na zavojih.
Plovnost Zelo dobro drsenje (rocker, setback 25 mm, širina).
Oprijem Zelo dober oprijem robnikov na vseh vrstah snega (standardna usločenost).
Anatomska oblika 158 cm: od 170 do 175 cm,
163 cm: od 175 do 182 m,
168 W cm: od 180 cm.
Trdnost Srednji flex, leseno jedro, široka: ostra med prehodi z robnika na robnik.
Odpuščanje Srednja torzija: dober kompromis med oprijemljivostjo in toleranco do napak.
Učinkovitost drsenja HDPE sintrana osnova za odlično drsenje.
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku

Tehnične informacije

Sporočilo našega produktnega vodje

Želeli smo vsestransko desko za tiste, ki jih ne privlačijo parki. Deska je primerna za uporabo po progah, ne da bi morali imeti odlične tehnične in fizične veščine, za razliko od npr. Dreamscape 700. Za veliko zabave.

Namen in teren

Odlična deska za vse terene. 50 % na progah in 50 % izven prog. Z njo se lahko vozite kjerkoli. Na vseh vrstah snega, na progi, izven proge in na pršiču. Zaradi tega je sprednji del oblikovan na poseben način. Deska ni primerna za snežne parke.

Deska oblike Directional

Oblika deske je directional, kar pomeni, da ima deska sprednji in zadnji del. Ni simetrična:
zadnji del deske je rahlo ožji od prednjega, vezi in točke, kjer se deska dotika podlage, pa so pomaknjene nekoliko proti zadnjemu delu.
Oblika directional zagotavlja boljši oprijem robnikov med zavoji, več nadzora nad desko in enostavnejši prehod iz zavojev.

Standardna usločenost + rocker

Prednosti standardne usločenosti (zaradi prožnosti deske služi standardna usločenost kot vzmet, ki zagotavlja oprijem na vseh vrstah snega, zagotavlja dinamičnost pri vožnji po robovih in eksplozivnost pri prihodu iz zavojev) in rocker usločenosti (pod pritiskom se točki kjer se deska dotika snega približata druga drugi, kar omogoča še večjo vodljivost.)
Rocker poskrbi, da se sprednji del deske podaljša in privzdigne, kar omogoča enostavnejšo vožnjo po pršiču.

Srednji, vsestranski flex

Flex določa trdoto deske med sprednjim in zadnjim delom. Deska je srednje upogljiva in je odlična za vse terene. Deska je zanesljiva pri zavojih in tolerira napake pri zavojih.

Srednja in vsestranska torzija

Torzija (torzijska trdota deske med nogama) je okoli 3/5, kar je dovolj trdno za dober oprijem v zavojih, dinamično pri prehodu iz zavojev in odzivno pri menjavi robnikov.
Zato je deska primerna za napredne in izkušene uporabnike, obenem pa zanjo ne potrebujete izjemne fizične pripravljenosti.

25 mm setback

Setback pomeni, da točke dotikanja deske s snegom niso simetrične glede na sredino deske, ampak so bližje zadnjemu delu.
Vezi so prav tako enako oddaljene in nameščene proti zadnjemu delu deske.
Setback 25 mm => standardni setback za desko directional. Zagotavlja boljši oprijem v zavojih in gladko drsenje v pršiču, saj se teža prenese na zadnji del deske, s čimer se samodejno dvigne sprednji del deske.

Tehnični podatki

Dolžina 163 cm. Širina sprednjega dela 302 mm. Širina srednjega dela 265 mm, širina zadnjega dela 294 mm. Radij 9,5 m. Učinkoviti robniki 1.064 mm. Število lukenj za vezi: 10 x 10 (3 različni položaji vezi, 20 mm med vezmi združljivost z mini vezmi).
Priporočen položaj: 550 mm.

Priporočene vezi

2 možnosti:
Vezi Illusion 700 so učinkovite vezi, ki vam omogočajo izkoriščanje vseh prednosti deske Dreamscape na spustih, pri karvingu in izven prog. Naklon spojlerja je nastavljiv. Vezi Illusion 400 so primernejše za manjše proračune, so pa enako trdne kot model 700, le da imajo manj možnosti zapenjanja.

Kdaj naj povoskam desko?

Deske znamke Wed'ze so ob nakupu že povoskane. Ste pripravljeni na vožnjo? Deske morate redno vzdrževati. Najbolje je, da desko namažete z voskom po vsaki 5. uporabi ali vsaj enkrat letno: na začetku sezone, da bo odlično drsela, ali na koncu sezone, da bo zaščitena čez poletje.

Izbira velikosti

Običajno za uporabo na vseh progah izberite desko, ki je 15 do 20 cm krajša od vaše višine (npr. če ste visoki 1,74 m izberite desko, ki je dolga med 1.59 in 1.54 m).
Ker ima All Road obliko rocker, izberite malce večjo. Krajšo priporočamo tistim, ki želijo večjo upravljivost. To velja za ljudi, ki so zelo lahki za svojo višino.
Daljša deska je stabilnejša pri večjih hitrostih. 158 cm (60-80 kg) => od 1,7 do 1,75 m, 163 cm (75-90 kg) => od 1,75 do 1,82 m, 168 cm (od 85 do +110+ kg) => 1,8 m +.

Kaj je široka deska?

Široka deska je deska, ki je širša kot običajno, da bi preprečili dotikanje stopal s snegom pri osebah z večjimi stopali. Od velikosti 10 dalje vam svetujemo, da izberete široko desko. Širina deske se meri na srednjem delu deske. Decathlonov vodnik:
do 254 mm: standardna deska/velikost od 3 do 9, od 255 mm do 264 mm: srednje široka/velikost od 7 do 11, od 265 mm: široka/velikost od 9 do 13.

Kakovostno drsenje: sintrana osnova

Osnova je izdelana iz polietilena s pomočjo 2 različnih postopkov: ekstrudirana osnova z določeno gostoto polietilena, sintrana osnova z višjo gostoto polietilena, manj odprtinami, več PE. Sintrana osnova je Rolls-Royce osnov. Drsi resnično fantastično.

0 % uporaba v parku: ali lahko izvajam skoke?

Da. 0 % uporaba v parkih pomeni, da so tehnične lastnosti deske takšne, da ni zasnovana za prosti slog: deska ni ne krajša ne simetrična, zato je mogoče izvajati vse gibe prostega sloga (obrate, skoke itd.), čeprav ni ravno najboljša deska za to. Vendar pa lahko na progi ali izven nje izvajate vse ravne skoke.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Deska
20% Steklena volna, 70% Les, 10% Epoksi
Nasveti glede zaloge Na koncu dneva obrišite robove, da preprečite njihovo rjavenje. Desko morate redno voskati: priporočamo, da to storite po vsaki 5. uporabi.
Shranjevanje: ne izpostavljajte je sončni svetlobi.
Pravno obvestilo Izdelek je zasnovan za deskanje na snegu. Če ga uporabljate v druge namene, tvegate preseganje tehničnih kapacitet izdelka. Priporočamo, da pri deskanju nosite čelado ter uporabljate zaščito za hrbet in zaščitne hlače.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe