Sklic : 8542269
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
[EN] SKATEBOARD SPARE PARTS

Rumena lesena deska DK100 (8'')

OXELO
5/5
5/5
Decathlon
Oblikovalci so zasnovali to desko zavse, ki si želijo preproste in tehnično brezhibne deske. Deska je 100-% izdelana iz kanadskega javorja za odlično kakovost in dolgotrajnost. Široka, rahlo dvignjen sprednji in zadnji del. Srednje konkavna. Idealna za carving. Na voljo v petih velikostih:

Prednosti izdelka

Odboj 100 % kanadski javor, 7-slojna deska.
Natančnost Na voljo v petih velikostih:
7,75, 8, 8,25, 8,5 in 8,75''.
Srednje konkavna.
Večnamenskost Oblika palčke za sladoled je primerna tako za rolkanje po ulici kot po ceveh.

Tehnične informacije

Kako izbrati primerno velikost?

Desko bi morali izbrati glede na potrebno širino. Ožja deska pomeni lažje upravljanje (odlično za začetnike in krajše vožnje). Širša deska je stabilnejša in varnejša pri doskokih, zato je primernejša za visoke uporabnike in tiste, ki se radi vozijo po ceveh. Dimenzije so podane v palcih. 1 palec = 2,54 cm.
Dolžina in medosna razdalja prav tako zelo vplivata na upravljivost in stabilnost rolke.

Katere velikosti deske so na voljo?

Zelena deska 100: 7,75" x 31,4" / medosna razdalja: 14".
Rumena deska 100: 8" x 31,6" / medosna razdalja: 14,1".
Modra deska 100: 8,25" x 31,9" / medosna razdalja: 14,2".
Rdeča deska 100: 8,5" x 32,2" / medosna razdalja: 14,3".
Črna deska 100: 8,75" x 32,7" / medosna razdalja: 14,7".

Koliko tehta deska 100?

Približno 1,2 kg v velikosti 8,25''. Ker so deske ročno peskane in se lahko gostota plasti lesa razlikuje, lahko teža variira. Seveda deska ni edina komponenta, ki določa težo vaše rolke.Tudi kolesa in podvozje vplivajo nanjo.

Kako preizkušamo naše izdelke?

Izvajamo številne teste, preden začnemo s proizvodnjo. Testiramo jih v laboratoriju, da bi zagotovili, da bodo čvrste in trpežne. Nato te teste dopolnimo s testiranjem na terenu. Tu nam pomagajo naši ambasadorji. Tesno sodelujemo z njimi in to nam omogoča, da preverimo kakovost in trpežnost popa, trpežnost lesa in priljubljenost oblike.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni del
100% Les
Nasveti glede zaloge Vlaga škoduje deskam. Hranite jo na suhem mestu, stran od izvorov vlage.

Naše obveze

Zasnovala in odobrila jo je skupnost ambasadorjev in tehničnih partnerjev. Ti rolkarji delajo pri Decathlonu po vsem svetu in jim je skupna strast, ki jo čutijo do rolkanja.
Preizkusni izdelek Pred lansiranjem izdelka smo opravili vrsto laboratorijskih testiranj, da bi preverili kakovost in čvrstost. Naši Decathlonovi ambasadorji so nato opravili testiranja v realnih okoliščinah, da bi preverili, ali izdelek ustreza njihovim potrebam. Naši ambasadorji res dobro preizkusijo izdelke, da bi se prepričali, da so primerni za vse. To bližnje sodelovanje z ambasadorji med razvojnim procesom omogoča resnično kakovost izdelkov.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe