Največja ponudba izdelkov tudi za naročila za pravne osebe.
Sklic : 8405261
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ELEKTRIČNA MESTNA KOLESA

Električno mestno kolo ELOPS 920

ELOPS
4.5/5
4.5/5
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Kolo je zasnovano za udobno vožnjo po mestu: pomoč pri poganjanju. Za energične poti po mestu: ko zamujate na delo, ko prevažate težje stvari, senzor moči motorja prilagodi pomoč.
Nova dostava koles

Prednosti izdelka

Udobje kolesa Večje udobje: ergonomski položaj, široke pnevmatike in vilica z vzmetenjem.
Lahkost uporabe Izboljšajte svoje vožnje: osrednji motor, navor 70 Nm, 7 prestav in prtljažnik.
Varnost kolesa Naj bo vaša vožnja vedno varna: LED luči, prednja kolutna zavora in V-zavora.
Doživljenska garancija Kolo za dolgo časa: Doživljenjska garancija za okvir, nosilec krmila in krmilo.
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku

Tehnične informacije

Motor, baterija: tehnične podrobnosti

250-vatni motor Brose (skladen z evropskimi standardi). Navor motorja: 70Nm.
36 voltov / 11,6 Ah (418 Wh) baterija z 2,6 kg, z 2-letno garancijo (od 350 do 500 polnjenj do 100 %), opremljeno je z zelo stabilnimi Samsungovimi elementi.
Vse se krmili na LED krmilni plošči s 3 načini + načinom "hoje", v katerem lahko potiskate kolo med hojo.
Domet znaša od 50 do 90 km. Odvisen je od vaše teže, uporabe, vzponov, temperature, načina pomoči itd.

Kako deluje električno kolo?

Z motorjem pri pedalih in senzorjem moči se kolo prilagaja vam: več energije kot porabite za poganjanje, bolj vam bo motor v pomoč. Tako imate enak občutek kot na klasičnem kolesu. In baterija? Opremljena je z indikatorjem polnosti ter ključavnico na ključ. Odstranite in napolnite baterijo doma ali v pisarni ter jo odnesite s seboj, ko pustite kolo zunaj.

Namen nižjega okvirja

Enostavno sestavite kolo. Za udobnejše vožnje smo zasnovali mestno kolo s spuščenim okvirjem iz aluminija. Zakaj aluminij? Poleg tega, da je lažji od jekla, je okvir zaradi aluminija bolj čvrst: pogon, ki ga poganja motor, je učinkovitejši. Velikost M je primerna za kolesarje, visoke od 155 do 175 cm, velikost L za kolesarje, visoke od 175 do 195 cm.

Vilice

Električno kolo zagotavlja udobje. Tudi po tlakovanih ulicah? Seveda: z nenastavljivo teleskopsko vilico z vzmetenjem kolo blaži vibracije. Praktično na tlakovanih ulicah, tramvajskih tirih itd.

Pogonski sistem s pestom, ste že slišali za to?

Kolo je opremljeno z 7-stopenjskim menjalnikom Shimano Nexus, katerega prestavljate z ročico menjalnika. Pogonski sistem s pestom vam omogoča prestavljanje brez ustavljanja. Kljub temu ne čakajte na spust po klancu, da bi menjali prestavo. Zakaj so na električnem kolesu različne prestave? Celine, naša oblikovalka, pojasnjuje: "Ker je to še vedno kolo, ne moped. Torej, odvisno od vaše poti, boste morda želeli prestaviti: električna kolesa so učinkovitejša in baterija se počasneje prazni."

Zavore

"Za učinkovito in varno zaviranje smo kolo opremili z aluminijskimi zavornimi ročicami Tektro: so lahke in natančne. Kolo ima tudi mehanske zavorne čeljusti spredaj in zadaj, da je zaviranje učinkovito in postopno tudi na mokrih površinah.

Izbrali smo jekleno sedežno oporo in udoben sedež

Jeklena sedežna opora zmanjšuje vibracije, objemka z vijakom pa zmanjšuje tveganje kraje. In sedež? To je naš najljubši del: Po številnih testih smo izbrali ta širok sedež s penasto oblogo različne trdote, ki se prilagodi pritisku vašega telesa v sedežu. Zakaj ravno ta? Zato ker je veliko udobnejši.

Pnevmatike, kolesa

Za udobno vožnjo smo izbrali 28-palčna kolesa: kolo se gladko pelje in z lahko premaguje manjše ovire. Lahko ste brez skrbi, da bi zaradi njih izgubili ravnotežje.
Opremljena so tudi z odsevniki. In platišča? Imajo dvojni zid za večjo trpežnost in 36 naper.

Dodatki in oprema za prijetnejšo vožnjo

Dodali smo nekaj podrobnosti za enostavnejšo vožnjo:
Prtljažnik, na katerega lahko namestite otroški sedež, je združljiv s sistemi za pritrjevanje za samozaklepne prtljažnike. Kolo je tudi že opremljeno z zvoncem. Aluminijsko stojalo na zadnjem kolesu je zasnovano, da podpira težo električnega kolesa. Kolo ima tudi blatnike in zaščito verige, ki ščiti pred umazanijo. In seveda, kolesu je priložen polnilec.

Osvetljava

Ni potrebno poganjati za zagon: napaja se z baterijo. Kolo ima LED-luči 20 luksov, vgrajene v okvir, tako da vidite 45 m pred sabo in ste vidni s 150 m od zadaj.
Luči uravnavate na krmilu prek vmesniškega zaslona. Zagotovo boste videni, saj se vklopi, preden zaženete motor.

Nasveti za vzdrževanje

Pnevmatikama sčasoma pade tlak, kar je običajno, saj so kolesarske zračnice nekoliko porozne. Ne pozabite redno preverjati tlaka v pnevmatikah.
Vožnja s premalo napolnjenimi pnevmatikami zmanjšuje življenjsko dobo baterije, zahteva več napora pri poganjanju in povečuje tveganje predrtja. Pred kakršnim koli delom na električnem kolesu (čiščenje, električno ali mehansko vzdrževanje) ga morate izključiti in odstraniti baterijo.

Vzdrževanje

Normalno je da pnevmatike po daljšem času izgubijo tlak, saj so kolesarske zračnice nekoliko porozne. Ne pozabite redno preverjati tlaka v pnevmatikah.
Vožnja s premalo napolnjenimi pnevmatikami zmanjšuje življenjsko dobo baterije, zahteva več napora pri poganjanju in povečuje tveganje predrtja. Pred kakršnim koli delom na električnem kolesu (čiščenje, električno ali mehansko vzdrževanje) ga morate izključiti in odstraniti baterijo.

Še zadnje besede, preden se podate na pot

Električna kolesa so priložnost za vožnjo po mestu brez truda. Omogočajo vam, da je kolo resnično vaše prevozno sredstvo. Zato pustite avto v garaži in preizkusite mestno kolo: čudovito je.

Teža uporabnika

To električno kolo je skladno z EM 15194 za največjo težo do 125 kg (uporabnik in oprema, kot je: torba, otroški sedež, prtljažnik itd.).

Teža

S/M: 26,05 kg
LXL: 26,1 kg

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Okvir (kolo)
100% Aluminij 6061
navodila Za več informacij o tem izdelku si preberite navodila

Naše obveze

Garancija: Okvir, krmilo z doživljenjsko garancijo, električni in nadomestni deli z 2-letno garancijo.

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe