Naše poslovalnice so normalno odprte od ponedeljka do sobote. Oglejte si odpiralne čase.
Sklic : 8504633
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
KOPALKE ZA DEKLICE

Oranžne in črne enodelne kopalke za tekmovanja FINA za deklice

NABAIJI
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Kopalke so namenjene izkušenim mladim plavalkam, ki iščejo učinkovite kopalke, ki nudijo hidrodinamičnost in oporo. Kopalke za tekmovanja, ki jih je odobrila Fina (mednarodna plavalna zveza), skrbijo za kompresijo, drsenje in hidrodinamičnost.

Prednosti izdelka

Hidrodinamika Tehnologija Aquarace zmanjša upor telesa v vodi.
Učinkovitost drsenja Vodoodbojen material ne vpija vode in zagotavlja odlično drsenje.
Opornica za mišice Elastičen material nudi odlično oporo mišic.

Tehnične informacije

Vaše aktivnosti

Redne mlade plavalke z intenzivnim plavanjem želijo izboljšati svojo fizično pripravljenost in učinkovitost. Znamka Nabaiji intenzivnim plavalkam ponuja kopalke, ki so odporne na klor in imajo visok izrez na stegnih. Za tekmovanja znamka Nabaiji ponuja modele kopalk, ki zagotavljajo dobro oporo in optimalno hidrodinamičnost.

Kroj

Odprt hrbtni del: kopalke morajo predvsem zagotavljati udobje in vam omogočati gibanje v popolnem udobju, ne da bi vas motile ali vam povzročale bolečino. Zato je še posebej pomembno, da izberete pravilen kroj hrbtnega dela svojih kopalk. Odprt hrbtni del je posebej primeren za plavanje. Omogoča neovirano gibanje, saj se naramnice nahajajo ob straneh, lopatice pa so proste.

Material

Material Aquarace je zelo tanek in lahek, saj vsebuje visok delež elastana, hkrati pa še vedno zagotavlja odpornost na trganje. Ker je tanek in vodoodbojen se po plavanju hitro posuši. Vodoodbojen material ne vpije skoraj nič vode in prepreči njen vdor, saj ustvari mikro mehurčke, ki pomagajo pri plovnosti.

Tehnologija Aquarace

Kopalke s tehnologijo Aquarace so namenjene plavalkam za uporabo na tekmovanjih, saj zaradi boljše hidrodinamičnosti zagotavljajo večjo učinkovitost, večjo plovnost in zmanjšajo utrujenost med vadbo.

Oprijem mišic

Material zagotavlja dobro kompresijo, saj vsebuje visok delež elastana. Položaj rdečih črt zagotavlja večjo kompresijo v predelu pasu in nog. Zaradi posebnega kroja in materiala, ki zagotavlja večjo kompresijo mišic, je upor v vodi boljši, izboljša pa se tudi pretok krvi, kar izboljša porabo energije in pomaga uravnavati utrujenost.

Nedrseči trakovi

Na robovih se nahajajo nedrseči trakovi (v predelu pasu in stegen), ki preprečijo gubanje materiala. Tako kopalke med potopi in obrati ostanejo na svojem mestu in pokrijejo več kože in zmanjšajo upor.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
53% Poliamid, 47% Elastan
Notranjost
77% Poliamid, 23% Elastan
Navodila za vzdrževanje: Po uporabi izperite v čisti vodi.
Navodila za pranje
Ročno pranje
Ročno pranje
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe