Sklic : 8540068
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
KOPALKE ZA DESKANJE ZA DEKLICE

Rožnate enodelne kopalke HANALEI 100

OLAIAN
4.3/5
4.3/5

Barva : Fluo pink

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Kopalke so namenjene deklicam, ki začenjajo z deskanjem na zlomljenih valovih. Enodelne kopalke Hanalei deskarkam zagotavljajo dobro prileganje v valovih in neovirano gibanje med aktivnostjo.

Prednosti izdelka

Nepremično na valovih Kopalke ostanejo na svojem mestu v majhnih valovih.

Tehnične informacije

Začetnice z deskanjem na valovih

Vaša hči začenja z deskanjem na majhnih valovih. Ostaja na mestu, kjer lahko doseže dno in deska pod nadzorom. Želi se zabavati v valovih in pridobiti nove izkušnje. Med učenjem deskanja pade v valove, ki pa niso premočni. Zasnovali smo kopalke, ki se prilegajo obliki telesa deskarke in v valovih ostanejo na svojem mestu.

Oblika telesa

Enodelne kopalke Hanalei imajo športen in ženstven videz. Zaradi prekrižanih naramnic so ramena prosta, zaradi česar se deskarka lahko neovirano giba.
Njihov kroj preprečuje drgnjenje ob desko in vosek.

Kopalke v valovih ostanejo na svojem mestu: testiranje

Kopalke v valovih ostanejo na svojem mestu. V bazenu našega centra za oblikovanje v Hendayu jih je testiralo vsaj 12 deskark na valovih z različnimi oblikami postav. Testiranje poustvarja občutek prevračanja v valovih. Če so kopalke prestale ta test, se odpravimo na deskanje na valovih v morje in jih testiramo še v dejanskih pogojih.

Velikost kopalk za deklice

Pri Decathlonu pri oblikovanju kopalk za mlade deskarke upoštevamo njihovo rast. Zato velikost določimo glede na višino, saj se glede na starost ne more zagotovo določiti prava velikost. Dve 10-letni deklici sta lahko različno visoki, težki in imata drugačno obliko telesa in telesne mere. Prav tako priporočamo, da pred nakupom kopalke pomerite.

Naše velikosti kopalk za deklice

Povezava med starostjo in višino, ki je navedena na naših etiketah: 4/5 let: od 105 do 114 cm,
5/6 let: od 115 do 124 cm,
7/8 let: od 125 do 132 cm,
8/9 let: od 133 do 142 cm,
10/11 let: od 143 do 150 cm,
12/13 let: od 151 do 160 cm,
14/15 let: od 161 do 169 cm.

Velikost suhih in mokrih kopalk

Za zagotavljanje popolnega prileganja v vodi je pomembno izbrati velikost, ki se vam dobro prilega na suho telo, saj se v vodi kopalke raztegnejo. Priporočamo vam, da izberete pravo velikost. Ko kopalke pomerite, se vam morajo tesno prilegati in vam nuditi dobro oporo. Elastan, ki je uporabljen v določenih delih naših kopalk, se v vodi zmehča in razteza.

Želite zamenjati kopalke?

Velikost in stil nista primerna za vas? Želite izdelek zamenjati v trgovini Decathlon? Ne skrbite. Le pazite, da s kopalk ne odrežete etikete, če jih želite zamenjati.

Decathlonova znamka za deskanje Olaian

Olaian je Decathlonova nova znamka za deskanje, oblikovana v Hendayu v jugozahodni Franciji. V našem centru na obali oblikujemo izdelke in jih še isti dan testiramo v morju, da preverimo njihovo udobnost in trpežnost ter če v valovih ostanejo na svojem mestu.

Primerjava okoljskega vpliva izdelkov

Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljena splošna ocena (A, B, C, D, E), ki omogoča, da izdelek primerjate z enako ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.) in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje.
Podjetje Decathlon se je prostovoljno odločilo za prikaz te sheme okoljskih oznak.
Za več informacij obiščite: http://sustainability.decathlon.com/

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
82% Poliester, 18% Elastan
Glavna podloga
100% Poliester
Navodila za vzdrževanje: Po uporabi izperite v čisti vodi.
Navodila za pranje
Strojno pranje - 30° max - nežno
Strojno pranje - 30° max - nežno
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Omejitev uporabe: Izdelek ni primeren za redno uporabo v klorirani vodi.

Naše obveze

Naše mlade partnerke znamke Olaian so kopalke preizkusile pri dejanskih pogojih v Baskiji, tik poleg našega centra za oblikovanje.
Preizkusni izdelek Ta izdelek je bil preizkušen v Hendayu, kjer je prestal številne laboratorijske preizkuse, da bi zagotovili ustrezno opravljanje funkcije, za katero je bil izdelan: testiranje elastičnosti in moči materiala, odpornosti barve na pranje, drgnjenje, izpostavljanje morski vodi, klorirani vodi in svetlobi ter testiranje splošne funkcionalnosti izdelka po večkratnem pranju.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe