Sklic : 8546342
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
MOŠKA KOŠARKAŠKA OBLAČILA

Črne hlače P100

TARMAK
5/5
5/5
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Odlične košarkarske hlače, ki so primerne za treninge, ogrevanje in za nošenje pred tekmo in po njej. Hlače so namenjene igranju košarke. Izdelane so iz materialov, ki med igro nudijo odličen nivo toplote. Vrvica v predelu gležnja omogoča prilagoditev hlačnice.

Prednosti izdelka

Toplota Lahke in udobne hlače, v katerih vas ne bo zeblo.
Anatomska oblika Raven kroj hlačnic. Z vrvico jih lahko zožate v predelu gležnjev.Vrvica v pasu.

Tehnične informacije

Zakaj izbrati te košarkarske hlače?

Hlače so odlične za redne igralce košarke. Nosite jih lahko na treningih, med ogrevanjem ter pred tekmo in po njej. Brušen material (230 g/m²) zagotavlja toploto. Hlače imajo na spodnjem delu hlačnice vrvico, ki omogoča preprosto slačenje in oblačenje hlač.

Neovirano gibanje: naj vam bo udobno

Hlače so izdelane iz lahkega materiala. Omogočajo neovirano gibanje. Opremljene so z zategovalno vrvico v pasu, 2 stranskima žepoma in zategovalno vrvico na obeh gležnjih. Čeprav dobro zadržuje toploto, je še vedno lahka in izredno udobna. Igrajte sproščeno!

Kdo oblikuje izdelke znamke Tarmak?

Tarmak sestavlja skupina navdušenih igralcev košarke, ki razvijajo izdelke za košarko. Naša celotna kolekcija izdelkov je zasnovana tako, da zadovolji potrebe najzahtevnejših igralcev košarke ter vam pomaga, da na treningih in tekmah kar najbolj uživate.

Ali ste vedeli, da izdelke Tarmak preizkusimo v dejanskih pogojih uporabe?

Oblikovalci izdelkov znamke Tarmak delajo v Kipstadiumu na severu Francije. Ves čas si prizadevajo izboljšati zadovoljstvo igralcev košarke med igro. Vsi naši izdelki so izdelani iz materialov z vnaprej odobreno sposobnostjo odvajanja znoja, obstojnostjo itd. Vse naše modele testirajo igralci v dejanskih situacijah po več tednov skupaj. Izdelke razvijamo tudi na podlagi povratnih informacij naših strank.

Primerjava okoljskih vplivov izdelkov

Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljena splošna ocena (A, B, C, D, E), ki omogoča, da izdelek primerjate z isto ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.) in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje.
Decathlon se je prostovoljno odločil za prikaz te sheme okoljskih oznak.

Splet:
http://sustainability.decathlon.com/.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
58% Poliester, 42% Bombaž
Navodila za vzdrževanje: Prati obrnjeno navzven. Likajte obrnjeno.
Navodila za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Strojno sušenje - nizka vročina
Strojno sušenje - nizka vročina
Likanje - maksimalna temperatura 150°C
Likanje - maksimalna temperatura 150°C
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Nasveti glede zaloge Priporočamo, da izdelek hranite na suhem mestu. Po uporabi ga vzemite iz športne torbe, operite in posušite.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Na izdelku smo izvedli preizkuse pranja in sušenja, da se prepričamo, da ohrani obliko in barvo. Ti preizkusi nam omogočajo potrditev naših zahtev glede kakovosti.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe