Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
  • Sive moške hlače za telovadbo 500
Sive moške hlače za telovadbo 500
DOMYOS
8619087

Sive moške hlače za telovadbo 500

21,99 €
Z davkom
  • Sive moške hlače za telovadbo 500
Sive moške hlače za telovadbo 500
Size :
Vodič velikosti Moja velikost je:
Ni na voljo prek spleta

Razpoložljivost v trgovinah

Te elegantne hlače so tople po zaslugi flisa s težo 227 g/m² in vas bodo spremljale vso zimo!

PREDNOSTI

Raztegljivost

Raztegljivost

Posebno tkanje materiala zagotavlja neovirano gibanje.
Mehkoba

Mehkoba

Mešanica bombaža in poliestra zagotavlja udobje in mehkobo.
Toplota

Toplota

Material iz flisa je udoben in topel.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Tople, brezčasne hlače

Želite ves dan ostati elegantni in da vam je obenem toplo?S svojo mehko, toplo tkanino in preprostim, elegantnim krojem so te hlače ravno to, kar potrebujete. Ne glede na to, ali se odpravljate v telovadnico ali v trgovino, jih lahko brez skrbi nosite kjer koli. So brezčasne in izjemno trpežne.

Izjemno udobje

Predstavljajte si, da se počutite sproščeno, hkrati pa izgledate elegantno, skozi ves dan! Se vam to zdi nemogoče? Tudi mi smo tako mislili. Kot oblikovalci tekstila smo imeli možnost, da to idejo uresničimo. In tako je nastala ta kolekcija! Vsa oblačila so udobna, v njih pa boste tudi izgledali čudovito!

3 razlogi, zaradi katerih vam bodo všeč te hlače ravnega kroja

Hlače za telovadbo? Obožujemo jih. Raven kroj? Tudi njega obožujemo. Zato se nikoli ne bomo naveličali teh hlač! Tu so 3 razlogi, zakaj jih morate poizkusiti. Kroj zagotavlja neovirano gibanje. Poleg tega poudari vaše gležnje in omogoča tkanini, da se premika medtem, ko hodite. In še nekaj - izjemno udobne so. Torej, smo vas prepričali?

Razlika je v podrobnostih

Hlače imajo zategovalno vrvico, da se vam bodo odlično prilegale. Dodali smo tudi dva praktična žepa z zadrgo - za roke, ključe ali karkoli drugega!

Teža izdelka

Material z gostoto 227 g/m².

Kaj pomeni teža?

Za določitev debeline vaših športnih hlač lahko uporabite gramaturo tkanine. To predvsem vpliva na občutek in na to, kako pada: težje kot so hlače, bolj naravnost padajo in bolje so videti. Vendar večja teža ne zagotavlja nujno več toplote. Česani material (učinek flisa na notranji strani) je lažji, a toplejši, ker zadržuje zrak in zagotavlja več toplote.