Pred nakupovanjem v naših fizičnih trgovinah vas vljudno naprošamo, da se seznanite z najnovejšim odlokom Vlade Republike Slovenije.
Sklic : 8518577
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
HIDRACIJA IN IZDELKI ZA PRED AKTIVNOSTJO

Izotonični napitek v prahu z okusom limone ISO+ (4 x 38 g)

APTONIA

Okus : Limona

Decathlon
Naša ekipa športnih navdušencev je zasnovala ta prašek kot dolgotrajen vir energije. Raztopite ga v vodi za aktivnosti, ki trajajo več kot 3 ure. Ta prašek Iso+, ki so ga zasnovali naši športniki, je ključna sestavina, ki jo morate dodati svoji vodi. Formula pospeši hidracijo in deloma obnovi vašo kalorično porabo.

Prednosti izdelka

Dobra hidracija Po zaslugi vsebnosti ogljikovih hidratov in elektrolitov se hitro rehidrirate.
Energijska vrednost 131 kcal na 38-g odmerek.
Zmanjševanje utrujenosti Vitamini B3, B6 in C pomagajo zmanjšati mišično utrujenost.
Vsebina vitaminov in mineralov Izgube zaradi znojenja nadomestite z minerali, kot je natrij.
Antioksidant Vitamin C in selen ščitita pred oksidativnim stresom (krči).
Okus Voda z okusom z nizko vsebnostjo sladkorja.
Lahkost uporabe Z merico v pakiranju z lahkoto pripravite svoje napitke.

Tehnične informacije

Za katere športnike?

Prašek ISO+ je zasnovan za športne navdušence (triatlonce, maratonce, tekače po brezpotjih ipd.), na tekmovanjih in treningih, ki trajajo več kot 3 ure. Ne pozabite: en odmerek praška, tj. 38 g raztopite v 500 ml vode. Priporočamo vam, da med vadbo spijete en napitek na uro. Vsak zase ve, kako se znoji in se primerno temu tudi hidrira.

Zasnovan za vzdržljivostne vadbe

Izotoničen napitek vsebuje enako raven ogljikovih hidratov, natrija in vode kot vaša kri. Tako ga vaše telo lažje absorbira. Napitek ISO+ vsebuje tudi: vitamina B3 in B6, ki pomagata pri boju z mišično utrujenostjo; vitamin C, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom (krči), minerale za nadomeščanje izgub zaradi znojenja.

Nekaj informacij o odmerjanju

Če je raven ogljikovih hidratov, natrija in vode v vašem napitku višja od tiste v krvi, je napitek bolj hipertoničen kot izotoničen, kar poveča dehidracijo.
V nasprotnem primeru - napitek ISO je preveč razrečen - je hipotoničen in spodbuja hidracijo z izgubo pri absorbciji hranljivih snovi.

Osredotočeni na nov recept

Naša nova formula vsebuje manj kot 50 % sladkorjev v ogljikovih hidratih.
Dodali smo tudi 1 g BCAA na 38-g odmerek Iso+, da bi vam pomagali z regeneracijo mišic.

Kakšen je učinek ISO in ISO+?

• pijača ISO je primerna za vadbe, ki trajajo od 1 do 3 ure.Priporočamo, da popijete 38-gramski odmerek v 500 ml vode.
• pijača ISO+ je primerna za vadbe, ki trajajo 3 ure ali več. Priporočamo, da zaužijete 60 g ogljikovih hidratov na uro vadbe, tj. en 38-g odmerek ISO+ raztopite v 500 ml vode in poleg zaužijte še gel ali ploščico.

Na poti k športni prehrani prihodnosti: odgovorni, bolj naravni in zmeraj okusni

Inženir za sestavine Aube razlaga:
"Naše odločitve glede izbire sestavin ne temeljijo zgolj na regulaciji.Vse utemeljimo na raziskavah, ki kažejo, kateri aditivi so težavni iz etičnih, okoljskih ali zdravstvenih vidikov.Postopoma se premikamo proti poenostavljenemu postopku.Želimo si zasnovati lokalne izdelke, ki naj bodo naravni kolikor je le mogoče.Zaradi tega bodo imeli bolj rustikalni okus, a to je nekaj na kar se je v redu navaditi!"Vam je všeč?

Výživa tabuľky

Hranilna vrednost: 100 g | 38 g (= 1 odmerek) 1460 kJ - 344 kcal | 555 kJ - 131 kcal Maščobe: 0 g | 0 g od tega nasičene: 0 g | 0 g Ogljikovi hidrati: 86 g | 33 g od tega sladkorji: 44 g | 17 g Beljakovine: 2,6 g | 1,0 g Sol: 2,6 g | 1,0 g Kalij: 790 mg (39 %)* | 300 mg (15 %)* Magnezij: 149 mg (39 %)* | 56,5 mg (15 %)* Selen: 41,0 µg (75 %)* | 16,0 µg (28 %)* Vitamin C: 32,0 mg (39 %)* | 12 mg (15 %)* Vitamin B1: 0,87 mg (79 %)* | 0,33 mg (30 %)* Vitamin B3:13 mg (79 %)* | 4,8 mg (30 %)* Vitamin B6: 1,1 mg (79 %)* | 0,42 mg (30 %)* *% priporočenega dnevnega vnosa

Teža

0,2 kg

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Nasveti glede zaloge Izdelek hranite na suhem in hladnem mestu. Brez konzervansov. Ko izdelek zmešate, ga porabite do konca dneva.

Naše obveze

Naš Aptonia Iso+ so odobrili naši dietetiki, pa tudi 60 preizkuševalcev. In tudi vi, kajne?
Preizkusni izdelek Serija izotoničnega napitka v prahu Iso+ so razvili v našem laboratoriju Aptonia v 18 mesecih.
60 preizkuševalcev (morda tudi vas) smo povabili naj poskusijo vsak okus med vadbo ... To pomeni, da je ta napitek prišel na prodajne police, ker vam je bil všeč!

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe