Sklic : 8590145
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
KOPALKE IN DODATKI ZA OTROKE

Modra kapa z UV-zaščito za malčke

NABAIJI
3.3/5
3.3/5

Barva : Turquoise blue

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Kapa je namenjena malčkom za zaščito pred soncem, medtem ko uživajo v vodnih aktivnostih. Nudi UV-zaščito tudi, ko je mokra. Kapa z UV-zaščito ščiti malčke tudi v vodi. Nudi dobro prekrivanje in zaščiti zadnji del vratu ter ušesa, zato je odlična za uživanje v vodnih aktivnostih.

Prednosti izdelka

Zaščita pred soncem Material UPF 50+. Ščiti tudi, ko je mokra. Zaustavi najmanj 95 % UV-žarkov.
Hitro sušeč Sintetičen material, ki se hitro suši.

Tehnične informacije

Začitite svoje malčke

Koža malčkov je zelo občutljiva na sonce, saj se otrokom obrambni mehanizmi razvijejo šele po 3. letu starosti. Ob identični izpostavljenosti je učinek sonca na otroško kožo dva‑ do trikrat močnejši v primerjavi z učinkom na kožo odrasle osebe. Zato je pomembno, da jih učinkovito zaščitimo.

Kaj pomeni UPF 50+?

UPF je kratica za zaščitni faktor (ultravijolični zaščitni faktor) in predstavlja standardno enoto po vsem svetu. Označuje stopnjo zaščite materiala oziroma stopnjo prepuščanja UV-žarkov.
Za dosego standardov je potrebna zaustavitev vsaj 95 % vseh UV-žarkov. UPF 50+ pomeni, da material zaustavi vsaj 95 % žarkov UVB in 98 % žarkov UVA.

Ravnanje na soncu

Čeprav ta kapa ščiti pred soncem, je treba upoštevati druge dejavnike, kot so odbiti žarki (od vode, peska itd.), vročina, čas v dnevu itd. Kljub uporabi tega izdelka mora uporabnik poskrbeti za nošenje sončnih očal, nanašanje sončne kreme, uporabo majice in hlač z UV-zaščito, pitje vode itd.

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
100% Poliamid
Notranjost
100% Poliester
Navodila za vzdrževanje: Prati pred prvo uporabo. Kemično čiščenje ni dovoljeno. Ločeno pranje. Ne uporabljajte mehčalca. Sušite položeno.
Navodila za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Omejitev uporabe: Zaščiteni so le prekriti deli.

Naše obveze

Vsi naši materiali za zaščito pred soncem so preizkušeni v laboratoriju s strani naših inženirjev. Skladni so s trenutno veljavnim standardom: EN 13758-2. Pred pričetkom proizvodnje izvajamo testiranja vseh uporabljenih materialov. S svojo opremo prav tako izvedemo dodatne preizkuse na terenu. Izdelki so testirani suhi in mokri ter tudi med uporabo.
Preizkusni izdelek Izdelek so razvile in preizkusile naše ekipe za oblikovanje v francoskem mestu Hendaye. Materiali, uporabljeni za ta izdelek, so bili testirani v laboratoriju, s čimer zagotavljamo najboljšo mogočo kakovost in trpežnost.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe