Sklic : 8483965
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
POTAPLJAŠKA OPREMA IN DODATKI

Karabin za potapljanje SCD (70 mm)

SUBEA
Decathlon
Karabin je zasnovan za obešanje in pripenjanje pripomočkov za potapljanje na vseh stopnjah. 70-mm karabin je odličen za pritrjevanje opreme za potapljanje.

Prednosti izdelka

Prilagodljivost 70-mm karabin je odličen za obešanje vseh pripomočkov.
Odpornost proti slani vodi Karabin iz nerjavečega jekla.

Tehnične informacije

Tehnične lastnosti

Dvojna kljuka: dve ločeni mesti odpiranja omogočata enostavnejše pripenjanje in odpenjanje opreme, hkrati pa skrbita za dobro pripenjanje. Mere: 100 mm x 35 mm. Notranji premer: 12 mm na eni strani in 22 mm na drugi.
Karabin je odličen za pritrjevanje dodatkov na jopič. Ker nima odprtine se lahko pripomočki enostavno premikajo, kar omogoča enostavno uporabo pod vodo.

Teža

0,058 kg

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni del
100% Nerjavno jeklo
Nasveti glede zaloge Potapljaško opremo hranite na temnem mestu. Hranite jo v suhem prostoru, ki ni izpostavljen neposredni sončni svetlobi ali vročini.
Omejitev uporabe: Potapljate se lahko z odobritvijo inštruktorja.

Naše obveze

Naš tehnični partner: Planet Ocean, potapljaški center PADI s 5. zvezdicami, se nahaja blizu znamke Tribord. Center skozi vse leto uporablja opremo znamke SUBEA.
Pri razvijanju naših izdelkov za potapljanje sodelujejo skupine potapljaških inštruktorjev. Skupaj s produktnimi vodji, oblikovalci in inženirji sodelujejo vse od začetnih stopenj oblikovanja, pa do testiranja prototipov in dolgotrajnih testiranj obrabe, kjer sodelujejo tudi potapljači začetniki in inštruktorji.
Preizkusni izdelek Izdelek so razvile in preizkusile naše ekipe za oblikovanje v francoskem mestu Hendaye.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe