Sklic : 8583965
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
[EN] SKATEBOARD SPARE PARTS

Bela kolesa za rolko (52 mm, 101A, 2 para)

OXELO

Barva : GREY

Decathlon
Kolesa je razvila naša ekipa rolkarjev. Zasnovana so za rolkarje, ki iščejo zelo trd občutek med rolkanjem po betonu v skate parkih. Opravili smo številne preizkuse v več skate parkih, ko smo razvijali ta kolesa. Rezultat je čvrsto kolo, ki je udobno za uporabo. Trdota 99A.

Prednosti izdelka

Kvaliteta drsenja Trdota 101A izboljša pospešek in drsenje med izvajanjem trikov.
Vzdržljivost 100-% poliuretanska kolesa (nova formula).
Natančnost Na voljo so v treh velikostih, da zadostijo vašim potrebam.

Tehnične informacije

Mere


56 mm: za odlično zmogljivost in pospešek med karvingom. Stožičasta oblika s široko kontaktno površino (20 mm). Zagotavlja dober oprijem pri visoki hitrosti.
54 mm: vsestranska, za karving in vožnjo po ulicah. 52 mm: manjša in lažja za uporabo, zato so idealna za tehnične ulične trike.

Trdota

Trdota kolesa določa njegovo drsenje, učinkovitost in trpežnost.
Naša kolesa 101A (ali 81B) so hitra in dobro drsijo med izvajanjem trikov.Odlična so za gladke asfaltne površine (skate parki).

Formula

Naša nova formula Super High Rebound zagotavlja odlično učinkovitost kolesa, ki bo izpolnila pričakovanja najzahtevnejših rolkarjev. Zelo trpežna na ploskih površinah.

Nastanek koles

Kolesa smo razvili tako, da smo opravili številne laboratorijske prizkuse in preverili splošno odpornost na obrabo ter čvrstost. Prav tako smo organizirali testiranja s pomočjo številnih rolkarjev v različnih parkih, da bi pridobili povratne informacije. S pomočjo takšnega tesnega sodelovanja smo lahko ustvarili resnično kakovosten izdelek, ki zadovolji potrebe naših uporabnikov in zagotavlja odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Okvir
100% Poliuretan
Embalaža
100% Viskoza

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe