Pred nakupovanjem v naših fizičnih trgovinah vas vljudno naprošamo, da se seznanite z najnovejšim odlokom Vlade Republike Slovenije.
Sklic : 8583967
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ROLKE

Bela kolesa za rolko (54 mm, 99A, 2 para)

OXELO
5/5
5/5

Barva : GREY

Decathlon
Kolesa je razvila naša ekipa rolkarjev. Zasnovana so za rolkarje, ki želijo trda in vsestranska kolesa. Opravili smo številne preizkuse v več skate parkih, ko smo razvijali ta kolesa. Rezultat je čvrsto kolo, ki je udobno za uporabo. Trdota 99A.

Prednosti izdelka

Kvaliteta drsenja Trdota 99A za občutek drsenja tudi na hrapavih površinah.
Vzdržljivost 100-% poliuretanska kolesa (nova formula).
Natančnost Na voljo so v treh velikostih, da zadostijo vašim potrebam.

Tehnične informacije

Mere


56 mm: za odlično zmogljivost in pospešek med karvingom. Stožičasta oblika s široko kontaktno površino (20 mm). Zagotavlja dober oprijem pri visoki hitrosti.
54 mm: vsestranska, za karving in vožnjo po ulicah. 52 mm: manjša in lažja za uporabo, zato so idealna za tehnične ulične trike.

Trdota

Naša nova poliuretanska formula je odporna na obrabo. Nič več obrabljenih koles že po desetih treningih. Trdota koles je 99A in zagotavlja vsestranskost in udobje na ulicah in v skate parkih. So razmeroma trda za izvajanje powerslideov, obenem pa dovolj mehka, da ne čutite vibracij zaradi neravnih tal.

Formula

Naša nova formula Super High Rebound zagotavlja odlično učinkovitost kolesa, ki bo izpolnila pričakovanja najzahtevnejših rolkarjev. Zelo trpežna na ploskih površinah.

Nastanek koles

Kolesa smo razvili tako, da smo opravili številne laboratorijske prizkuse in preverili splošno odpornost na obrabo ter čvrstost. Prav tako smo organizirali testiranja s pomočjo številnih rolkarjev v različnih parkih, da bi pridobili povratne informacije. S pomočjo takšnega tesnega sodelovanja smo lahko ustvarili resnično kakovosten izdelek, ki zadovolji potrebe naših uporabnikov in zagotavlja odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Okvir
100% Poliuretan
Embalaža
100% Viskoza

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe