BON21 v naših trgovinah žal ni možno unovčiti.
Sklic : 8402832
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
KOLESA ZA OTROKE OD 3 DO 6 LET

Kolo za otroke (Monsters, 14-palčno, od 3 do 4,5 let)

BTWIN
Decathlon
Kolo je namenjeno otrokom od 3 do 4,5 let (od 90 do 105 cm), ki se učijo poganjati in voziti kolo. To kolo s spuščenim okvirjem in pomožnimi koleščki omogoča otroku učenje vožnje v lastnem tempu. Opremljeno je z zaščito verige in blatniki, ki ščitijo pred zapletanjem in umazanijo.

Prednosti izdelka

Hitro učenje Imate težave z vzpenjanjem na kolo? Spuščen okvir vam to olajša.
Kontrola zaviranja "Stop easy" je edinstven sistem zaviranja, prilagojen za majhne roke.
Lahkost uporabe Pripravljeni za vožnjo s koleščki (odstranljivi brez orodja).
Varnost kolesa Vgrajena zaščita verige ščiti otroka pred pogonskimi deli.

Tehnične informacije

Inovacija Stop Easy: patentiran zavorni sistem, zasnovan za otroke

Dostopnejše zavore in udobnejši prijem so glavne prednosti našega sistema Stop Easy. Za več naravnega gibanja je zavorna ročica nameščena vzporedno s krmilom. Zaradi naprednosti je ta inovativna zavorna ročica prav tako zagotavlja kar 30 % večjo zavorno silo v primerjavi z običajnimi. Inovacija naše B'Twin ekipe, ki jo imajo radi tako starši kot otroci.

Sistem zavor

Uporabili smo konzolne zavore spredaj in bobnaste zavore zadaj za napredno zaviranje.

Oblika okvirja

Okvir kolesa, ki so ga oblikovale naše ekipe, ima obliko črke V: ker je znižan na sredini, otrok lažje prestavi nogo, ko se vzepnja in sestopa s kolesa.

Kolesa / pnevmatike

Nazobčane pnevmatike z zračnicami (napihljivimi). Uporabili smo prave pnevmatike za lažje premagovanje ovir (robniki itd.) in za dober oprijem na vsakdanjih terenih (poteh, travi itd.).

Opustite pomožne koleščke

Se želite voziti kot večji otroci? Enostavno, pomožni koleščki se odstranijo brez orodja, le ročno odstranite vijake. In če je še prezgodaj za vožnjo brez pomožnih koleščkov, jih preprosto namestite nazaj.

Udobje

Zelo smo upoštevali strukturo otrok: širina krmila in premer ročk sta primerna za majhne roke. Sedež iz pene zagotavlja udobje.

Kolo, ki raste z vašim otrokom

Sedež je nastavljiv po višini in lahko raste skupaj z otrokom. Višina sedeža se lahko nastavi od 43,5 do 50,5 cm.Naša kolesa so skladna s standardom za otroška kolesa (ISO 8098), zato nimajo sistema za hitro prilagajanje sedeža brez orodja.

Namen ščitnika

Da bi preprečili otrokom vtikanje prstov, so mehanski pogonski deli (gonilka, verižnik, zobniki s prostim tekom itd.) popolnoma zaščiteni s ščitnikom verige. To prav tako preprečuje, da bi se vezalke obutve zapletle ali oblačila umazala.
Dekoracije so na plastičnem delu ščitnika verige za daljšo obstojnost.

Dodatki, ki so priloženi kolesu

Zvonec, sprednja in zadnja luč, odsevniki na kolesih (nameščeni na napere) in manjši pomožni koleščki so priloženi kolesu.

Mere sestavljenega izdelka

Dolžina: 98 cm;
širina: 42 cm. Višina: 62 cm.

Teža

8,7 kg

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Okvir
100% Jeklo
Omejitev uporabe: Nosite kolesarsko čelado. Največja teža uporabnika:30 kg.
navodila Za več informacij o tem izdelku si preberite navodila
Pravno obvestilo Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let: manjši snemljivi deli se lahko pogoltnejo. Za uporabo pod nadzorom odrasle osebe, s čelado in zaščitno opremo.

Naše obveze

Garancija: Doživljenjska (okvir, nosilec, krmilo). Več na btwin.com. Nadomestni deli so na voljo: 2 leti.

Zaradi težav z dobavljivostjo sestavnih delov, ki jih povzroča trenutna globalna situacija, se nekateri sestavni deli kolesa lahko razlikujejo od tistih, navedenih v opisu izdelka.

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe