Sklic : 8376613
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ZAŠČITA PRED MRAZOM

Komplet grelnikov za roke/noge (2 kosa za roke in 2 kosa za noge)

WEDZE
4.4/5
4.4/5
Decathlon
Grelnik zagotavlja toploto, udobje in zabavo pri izvajanju zimskih športov. Odličen vir toplote za uporabo na prostem v mrzlem vremenu. Grelnik zagotavlja 5 do 6 ur toplote.

Prednosti izdelka

Dolgotrajen učinek Da bo grelnik deloval 5 ur, ga morate v čevlje dati toplega.
Hitro delujoč Prepognite grelnik in počakajte 10 minut. Aktivacija pri sobni temperaturi.
Lahkost uporabe Grelnik je pripravljen za uporabo. Aktivacija v stiku z zrakom. Lepljiv grelnik.
Toplota Tople roke in noge od 5 do 6 ur.

Tehnične informacije

Varnostni nasveti

Otroci lahko izdelek uporabljajo samo ob nadzoru odrasle osebe.
V primeru sladkorne bolezni, občutljive kože, težav s krvnim obtokom, paralize, poškodovanih živcev, artritisa, revme priporočamo, da se pred uporabo posvetujete z zdravnikom. Posvetovanje z zdravnikom priporočamo tudi nosečnicam.
Izdelka ne uporabljajte na poškodovani koži.
Izdelka ne uporabljajte med spanjem.
Izdelka ne uporabljajte skupaj z drugimi toplotnimi viri.

Kako deluje

Reakcija železovega prahu, mešanice aktivnega oglja in kisika. Reakcija se zaustavi, ko zmanjka aktivnega oglja (po okrog 5 urah) ali v nepredušnih pogojih (v gumijastih škornjih ali neoprenskih čevljih). Prekinitev reakcije je začasna. Pri ponovnem dovodu zraka se bo reakcija obnovila.

Dobro je vedeti

Eksotermalna reakcija se začne že med izdelavo. Ponovno postane aktivna ko odprete embalažo.

Navodila za segrevanje


1. Grelnik vzemite iz embalaže in ga prepognite. Grelnik se bo začel greti, ko pride v stik z zrakom in vlago. 2. Počakajte 10 minut, da se grelnik dobro segreje preden ga vstavite v čevlje. 3. Dobro je, da grelnik aktivirate na sobni temperaturi okrog 20 °C (doma, v avtu itd.) 4. Aktivacija je mogoča tudi pri 0 °C, vendar bo grelnik v tem primeru potreboval dlje časa, da se bo segrel.

Kaj naj naredim, če je grelnik topel samo eno uro ali če ne greje dobro?

Reakcija se je zaustavila zaradi pomanjkanje zraka. Grelnik odstranite iz čevljev, prepognite, da se bo hitreje segrel in ga vstavite nazaj v čevlje samo, če se je dobro segrel. Ni prijetno, če vas med aktivnostjo zebe in se grelnik ogreje šele, ko pridete domov.

Nevarnost opeklin


1. Grelnika ne lepite neposredno na kožo. 2. Grelnika ne uporabljate v avtu z vklopljenim gretjem ali doma pred kaminom. Topleje kot je, bolj se bo grelnik zagrel. Obstaja nevarnost opeklin.

Nevarnost opeklin (nadaljevanje)

3. Grelnika ne uporabljajte pri intenzivnih športnih aktivnostih (tek na smučeh, drsanje na ledu itd.), ker grelnik zaradi znoja ne bo deloval pravilno. Opozorilo: otroci se v noge in roke znojijo 2- do 3-krat bolj kot odrasli pri podobni aktivnosti. 4. Grelnika ne nameščajte v čevelj v predelu vezalk, ker lahko vezalke pritiskajo na grelnik in ga poškodujejo. Grelnik uporabljate samo v predelu prstov.

Omejeno delovanje

Grelnik ne deluje, če okrog sebe nima na voljo dovolj zraka. To se običajno zgodi v gumijastih škornjih ali ne neoprenskih čevljih ali ekstremnih vremenskih pogojih. Grelnik ima težave pri zelo nizkih temperaturah ali na visoki nadmorski višini. Nad 3000 m nadmorske višine je manj kisika, kar vpliva na reakcijo v grelniku.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Formula
18% WATER, 9% VERMICULITE, 3% SODIUM CHLORIDE, 55% IRON POWDER, 15% Aktivno oglje
Nasveti glede zaloge Hranite ga na hladnem in suhem mestu, ki ni izpostavljeno neposredni sončni svetlobi.
Omejitev uporabe: Od 3 let naprej. Ne namestite ga neposredno na kožo.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe