Sklic : 8552077
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
DODATKI ZA EKIPNE ŠPORTE

Komplet ploščatih diskov

KIPSTA
Decathlon
Diski so zasnovani za označevanje igrišča. Označite igrišče brez vplivov na igro. Ti ploski diski omogočajo preprosto označevanje igrišča. Primerni so za uporabo v dvorani in na prostem.

Prednosti izdelka

Vzdržljivost Ploski diski so izdelani iz trpežnega materiala.
Lahkost uporabe Izjemno ploski diski, ki ne spremenijo smeri žoge.
Oprijem Odprtina preprečuje drsenje ob stopanju po disku.
Prijem Diski se prilepijo na vse površine.

Tehnične informacije

Linija izdelkov Essential

Z opazovanjem procesa treninga in v sodelovanju s trenerji pridemo do informacij, kaj trenerji potrebujejo pri izvajanju določenih vaj. Da bi izpolnili potrebe igralcev, smo zasnovali linijo izdelkov Essential. To so uporabni in cenovno dostopni izdelki, ki so odlični za zabavni in učinkovit trening. Veliki stožci, ki omogočajo označevanje območja treninga.

Razvoj

Diski so označeni s simbolom izdelkov Essential. Diski so neonsko oranžne barve, ki je barva naše znamke. Barva zagotavlja odlično vidljivost v dvorani in na prostem.

Izdelek je zasnovan za uporabo v dvorani in na prostem

Ploski diski so pomembni pripomočki za trenerje za označevanje igrišča. Prožen material lahko na prostem v določenih pogojih drsi (vlaga, dež itd.). Zaradi tega imajo diski na sredini odprtino, ki zagotavlja oprijem, ko igralec stopi na disk.

Testiranje zanesljivosti in trpežnosti

S testiranjem smo dokazali trpežnost naših materialov pri uporabi izdelkov na prostem. Izdelek smo testirali v ekstremnih pogojih. Diski so med testiranjem ohranili obliko in učinkovitost.

Okolju prijazna zasnova

Ker nam je skrb za okolje zelo pomembna, je naš cilj vseskozi bil zmanjšanje vpliva na okolje.Poleg optimizacije porabe materialov in uporabe reciklirane embalaže smo se odločili, da bomo izdelke izdelali v Franciji in tako zmanjšali vpliv transporta na okolje. Rezultat: 20 % zmanjšanje emisij CO2.

Preizkusite aplikacijo Decathlon Coach

Aplikacija Decathlon Coach omogoča spremljanje različnih programov treninga. Poleg programov Running in Walking zdaj aplikacija ponuja tudi programe za različne vrste treningov. Prenesite si aplikacijo: https://www.decathloncoach.com/fr/home/

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni del
100% Stiren etilen butadien stiren
Nasveti glede zaloge Izdelek hranite tako, da je zaščiten pred vremenskimi vplivi.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe