Sklic : 8497806
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
DODATKI ZA EKIPNE ŠPORTE

Komplet ploščatih stožcev v 4 barvah (rumena, oranžna, siva, modra)

KIPSTA
5/5
5/5
Decathlon
Stožci so zasnovani za označevanje igrišča. Označite si svoje območje treninga. Oblika puščice, vidne barve in trpežnost.

Prednosti izdelka

Vzdržljivost Prožen material poskrbi, da so stožci odporni na poškodbe.
Hitro učenje Koničasta oblika nakazuje smer gibanja.
Vidljivost Barva poskrbi za odlično vidnost na razdalji do 25 m.
Eko dizajn Optimalna uporaba materialov: zmanjšanje ogljičnega odtisa za 14 %.

Tehnične informacije

Linija izdelkov Essential

Z opazovanjem procesa treninga in v sodelovanju s trenerji pridemo do informacij, kaj trenerji potrebujejo pri izvajanju določenih vaj. Da bi izpolnili potrebe igralcev, smo zasnovali linijo izdelkov Essential. Gre za pametne izdelke za učinkoviti trening nogometa za vse starostne skupine. Stožci omogočajo hitro označevanje igrišča.

Edinstvena zasnova omogoča praktično vadbo

Stožci vam bodo pomagali na treningih. Stožci niso zapakirani v embalažo. Imajo samo nalepko. Oblika stožcev zagotavlja boljše odzive igralcev. Oblika puščice usmerja igralce pri izvajanju vaj. So preprosti za postavitev.

Testiranje zanesljivosti in trpežnosti

Pomembno je tudi to, da so izdelki zelo dobro vidni. Izdelki so zanesljivi in varni za uporabo. Stožce smo obsežno testirali na igrišču. Stožce so testirali igralci.

Zasnova in testiranje

Izdelke Essential smo začeli zasnovati leta 2017. Hoteli smo razviti izdelke, ki bodo omogočili enostavnejše treninge in bodo cenovno ugodni. Izdelke smo testirali na igrišču.
Testiranja smo izvajali v sodelovanju s trenerji.

Okolju prijazna zasnova

Vložili smo veliko napora pri oblikovanju izdelka in zmanjšali njegov vpliv na okolje. Optimizirali smo porabo materiala in se odpovedali embalaži. Prav tako jih proizvajamo čim bližje našim trgovinam, da bi zmanjšali izpuste zaradi transporta (na Portugalskem za naše trgovine v Evropi). Rezultat je 14 % manj izpustov CO2.

Preizkusite aplikacijo Decathlon Coach

Aplikacija Decathlon Coach omogoča spremljanje različnih programov treninga. Poleg programov Running in Walking zdaj aplikacija ponuja tudi programe za različne vrste treningov. Prenesite si aplikacijo: https://www.decathloncoach.com/fr/home/

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Struktura
100% Polietilen
Temelj
100% Jeklo
Nasveti glede zaloge Izdelek hranite tako, da je zaščiten pred vremenskimi vplivi.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe