Sklic : 8642906
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
MOŠKA KOŠARKAŠKA OBUTEV

Vijoličasti košarkarski copati SE900

TARMAK
4.6/5
4.6/5
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Copati so namenjeni intenzivnim igralcem. Copati zagotavljajo odličen oprijem. Srednje visok model, ki je odličen za vsestranske igralce.

Prednosti izdelka

Vračanje energije Tehnologija podplata: lahek in trd vstavek Pebax®.
Oblazinjenost Odziven podplat iz EVA: zagotavlja odličen odboj in blaženje.
Stabilnost Širok podplat in ojačana podpora v predelu pete za boljšo stabilnost.

Tehnične informacije

Razlaga tehnologije podplata

Najbolj tehnični košarkarski copati znamke Tarmak. Vstavek Pebax® v podplatu med slojema pene EVA. Podplat je sestavljen iz dveh slojev. Zgornji sloj je trd in spodnji sloj prožen.
Odlična kombinacija za blaženje in stabilnost.

Prednosti košarkarskih copatov SE900

Copate smo razvili v sodelovanju z igralci in trenerji. Izbrali smo materiale, zasnovali prototipe in izdelke testirali v laboratoriju in med uporabo. Košarkarski copati SE900 imajo edinstven podplat, ki zagotavlja stabilnost in blaženje. Poleg tega copati s sistemom WebLock zagotavljajo optimalno oporo.

Izbor košarkarskih copatov

Za izbor košarkarskih copatov morate:
- določiti vaš nivo znanja in pogostost igranja, - določit stil igre, - ustrezno izbrati višino zgornjega dela (nizki, srednje visoki, visoki).

Izbor ustrezne velikosti

Izberite velikost, ki je eno številko večja od vaše običajne velikosti. Spredaj priporočamo, da imate 1 cm praznega prostora, ker stopala med vadbo povečajo. Izberite nogavice, ki so izdelane iz materialov, ki ne povzročajo žuljev.

Kdo oblikuje košarkarske copate Tarmak?

Tarmak sestavlja skupina navdušenih igralcev košarke, ki razvijajo izdelke za košarko. Namen celotne linije izdelkov je zadostiti potrebam tudi najbolj zahtevnih igralcev košarke in poskrbeti za čim več užitkov med treningi.

Ali ste vedeli, da izdelke Tarmak preizkusimo v dejanskih pogojih uporabe?

Oblikovalci izdelkov znamke Tarmak delajo v Kipstadiumu na severu Francije. Naša naloga je poskrbeti, da bo igralcem med igro udobno. Vsi naši izdelki so izdelani iz materialov z vnaprej odobreno sposobnostjo odvajanja znoja, obstojnostjo itd. Vse naše modele testirajo igralci v dejanskih situacijah po več tednov skupaj. Izdelke razvijamo tudi na podlagi povratnih informacij naših strank.

Košarkarski nasveti o treningu in ustrezni opremi!

Tarmak vas podpira pri igranju košarke, ne glede na to, ali ste začetnik ali že izkušen igralec. Poglejte si naše nasvete za nakup prave opreme, treniranje košarke in zabavo med igranjem samostojno ali s prijatelji.

TARMAK v sodelovanju z NBA!

Decathlonova košarkarska znamka Tarmak je partner lige NBA. Skupaj smo ustvarili kolekcijo NBA X TARMAK. Čevlji, zaščitna oprema (ščitniki in rokavi), osnovni sloji, opornice in trakovi.

NBA je prispel v Decathlon!

Odkrijte izdelke svoje priljubljene NBA ekipe, kot npr. LOS ANGELES LAKERS, GOLDEN STATE WARRIORS, HOUSTON ROCKETS, NEW YORK KNICKS, LOS ANGELES CLIPPERS, BOSTON CELTICS, MIAMI HEAT in BROOKLYN NETS.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava Zgornji del: 2% Termoplastični poliuretan; : 98% Poliester; Podloga in vložek: 100% Poliester; Podplat: 100% Butadien guma;
Navodila za pranje
Ročno pranje
Ročno pranje
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Nasveti glede zaloge Priporočamo, da čevlje po vsaki uporabi vzamete iz športne torbe in jih shranite na suhem mestu.
Omejitev uporabe: Čevljev ne perite v pralnem stroju. Ne sušite v sušilnem stroju.

Naše obveze

.
Naše izdelke preizkušamo vsak dan, da jih lahko izboljšamo. Testiramo jih v laboratoriju v sodelovanju z našimi tehničnimi partnerji.
Copati zagotavljajo odlično odzivnost na igrišču.
Preizkusni izdelek Copate smo obsežno testirali na igrišču in v laboratoriju. Zagotavljamo optimalno kakovost in zanesljivost. Vse naše copate testirajo igralci v dejanskih pogojih uporabe. Naš cilj je, da copate testiramo čim bolj objektivno in da vam zagotovimo brezskrbno igranje.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe