Pred nakupovanjem v naših fizičnih trgovinah vas vljudno naprošamo, da se seznanite z najnovejšim odlokom Vlade Republike Slovenije.
Sklic : 8642905
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
MOŠKA KOŠARKAŠKA OBUTEV

Črni košarkarski copati SE900

TARMAK
4.5/5
4.5/5

Barva : BLACK

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Copati so namenjeni intenzivnim igralcem. Copati zagotavljajo odličen oprijem. Srednje visok model, ki je odličen za vsestranske igralce.

Prednosti izdelka

Vračanje energije Tehnologija podplata: lahek in trd vstavek Pebax®.
Oblazinjenost Odziven podplat iz EVA: zagotavlja odličen odboj in blaženje.
Stabilnost Širok podplat in ojačana podpora v predelu pete za boljšo stabilnost.

Tehnične informacije

Razlaga tehnologije podplata

Najbolj tehnični košarkarski copati znamke Tarmak. Vstavek Pebax® v podplatu med slojema pene EVA. Podplat je sestavljen iz dveh slojev. Zgornji sloj je trd in spodnji sloj prožen. Sloja zagotavljata blaženje in stabilnost.

Prednosti košarkarskih copatov SE900

Copate smo razvili v sodelovanju z igralci in trenerji. Izbrali smo materiale, zasnovali prototipe in izdelke testirali v laboratoriju in med uporabo. Košarkarski copati SE900 imajo edinstven podplat, ki zagotavlja stabilnost in blaženje. Poleg tega copati s sistemom WebLock zagotavljajo optimalno oporo.

Izbor košarkarskih copatov

Za izbor košarkarskih copatov morate:
- določiti vaš nivo znanja in pogostost igranja, - določit stil igre, - ustrezno izbrati višino zgornjega dela (nizki, srednje visoki, visoki).

Izbor ustrezne velikosti

Izberite velikost, ki je eno številko večja od vaše običajne velikosti. Spredaj priporočamo, da imate 1 cm praznega prostora, ker stopala med vadbo povečajo. Izberite nogavice, ki so izdelane iz materialov, ki ne povzročajo žuljev.

Kdo oblikuje košarkarske copate Tarmak?

Tarmak sestavlja skupina navdušenih igralcev košarke, ki razvijajo izdelke za košarko. Namen celotne linije izdelkov je zadostiti potrebam tudi najbolj zahtevnih igralcev košarke in poskrbeti za čim več užitkov med treningi.

Ali ste vedeli, da izdelke Tarmak preizkusimo v dejanskih pogojih uporabe?

Oblikovalci izdelkov znamke Tarmak delajo v Kipstadiumu na severu Francije. Ves čas si prizadevajo izboljšati zadovoljstvo igralcev košarke med igro. Vsi naši izdelki so izdelani iz materialov z vnaprej odobreno sposobnostjo odvajanja znoja, obstojnostjo itd. Vse naše modele testirajo igralci v dejanskih situacijah po več tednov skupaj. Izdelke razvijamo tudi na podlagi povratnih informacij naših strank.

Košarkarski nasveti o treningu in ustrezni opremi!

Tarmak vas podpira pri igranju košarke, pa če ste začetnik ali že izkušen igralec. Poglejte si naše nasvete za nakup prave opreme, treniranje košarke in zabavno igranje samostojno ali z drugimi ljudmi.

Tarmak je partner lige NBA!

Decathlonova košarkarska znamka Tarmak je partner lige NBA. Skupaj smo ustvarili kolekcijo NBA X TARMAK. Kolekcija ponuja naslednje izdelke: košarkarske copate, zaščitno opremo, podmajice, podhlače in opornice za sklepe in mišice.

NBA prihaja v Decathlon

Izdelki vaših priljubljenih košarkarskih moštev, kot so Los Angeles Lakers, Golden State Warriors, Houston Rockets, New York Knicks, Los Angeles Clippers, Boston Celtics, Miami Heat in Brooklyn Nets, zdaj na voljo tudi v Decathlonu.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Zgornji del
2% Termoplastični poliuretan, 98% Poliester
Podloga in vložek
100% Poliester
Podplat
100% Butadien guma
Navodila za pranje
Ročno pranje
Ročno pranje
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Nasveti glede zaloge Priporočamo, da copate po vsaki uporabi vzamete iz športne torbe in jih shranite na suhem mestu.
Prepovedana uporaba: Ne perite jih v pralnem stroju. Ne sušite jih v sušilnem stroju.

Naše obveze


Naše izdelke preizkušamo vsak dan, da jih lahko izboljšamo. Testiramo jih v laboratoriju v sodelovanju z našimi tehničnimi partnerji.
Copati na igrišču zagotavljajo odlično odzivnost.
Preizkusni izdelek Copate smo obsežno testirali na igrišču in v laboratoriju. Zagotavljamo optimalno kakovost in zanesljivost. Vse naše copate testirajo igralci v dejanskih pogojih uporabe. Naš cilj je, da copate testiramo čim bolj objektivno in da vam zagotovimo brezskrbno igranje.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe