Sklic : 8553390
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
OPREMA ZA TEK PO BREZPOTJIH

Zložljiv kozarec TRAIL X-LIGHT

KALENJI
4.4/5
4.4/5
Decathlon
Naša ekipa oblikovalcev je zasnovala ta zložljiv kozarec, ki ga lahko vzamete s seboj na tekmovanja. Je zelo priročen in vam prihrani čas. Nič več kozarcev za enkratno uporabo! Kozarec je praktičen za tek po brezpotjih in se z lahkoto pospravi. Poleg tega, da je zložljiv, je tudi zelo lahek.

Prednosti izdelka

Kapaciteta Pijte dovolj tekočine. Prostornina kozarca je 200 ml.
Kompaktnost Kozarec z lahkoto spravite zaradi gibkega materiala.
Dobra hidracija Med tekom z lahkoto pijete, saj ima kozarec široko odprtino.
Lahkost Tako je lahek, da ne boste opazili, da ga nosite.Samo 10 g!
Lahkost uporabe Kozarec pritrdite na nahrbtnik s pomočjo zaponke.
Raven hrupa Je zelo diskreten: nobenega hrupa ne povzroča v nahrbtniku.

Tehnične informacije

Mehak in trpežen kozarec za trening

Na večini tekmovanj so plastični kozarci prepovedani. Da bi karseda uživali na svojih tekih, je naša ekipa oblikovala ta lahek kozarec: zelo mehak in lahek kozarec, ki ga boste lahko uporabljali več let.

Mere kozarca, ki vam gotovo ne bo v napoto

Kozarec tehta le 10 g, visok je 11 cm, v premer meri 7 cm. Uporabljate ga lahko za pitje na postajah ali lastnih napitkov. Poleg tega je še zložljiv. Lahko ga zložite in spravite v nahrbtnik. Zanko za palec lahko uporabite za prenašanje med tekom.

Kako vzdrževati kozarec?

Da bi preprečili okus po plastiki, kozarec temeljito trikrat sperite z vodo in ga pustite, da se posuši. Poleg vsega je kozarec zasnovan za hladne napitke: ne uporabljajte ga za vroče napitke (nad 40 °C).

Gaëtan, produktni vodja pri Kalenji, predstavi kozarec X Light

Za nas je najpomembneje, da vam zagotovimo kompakten, lahek in stabilen kozarec. Ko tečete, se želite počutiti svobodne. Enak cilj smo imeli pri zasnovi kozarca. Na koncu je enostaven za uporabo, kar je bil tudi naš cilj.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Šalica
100% Termoplastični poliuretan
Navodila za vzdrževanje: Sušite v suhem in zračnem prostoru.
Nasveti glede zaloge Pred prvo uporabo ga temeljito sperite. Po vsaki uporabi ga izperite s čisto vodo in pustite, da se posuši.
Omejitev uporabe: -20 °C
Pravno obvestilo Brez BPA (bisfenol A) v skladu z veljavno zakonodajo.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Skupina uporabnikov Decathlonove izdelke preizkusi pri dejanskih pogojih, za katere so bili zasnovani. Izvajanje testov nadzira in usklajuje ekipa inženirjev, izbranih posebej za ta namen. Izvajanje testov produktnim vodjem, inženirjem in celotni ekipi omogoča, da razvija, oblikuje in izdeluje izdelke, ki bodo zadovoljili naše stranke.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe