Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
  • Otroške kratke hlače
  • Otroške kratke hlače
  • Otroške kratke hlače
Otroške kratke hlače
DOMYOS
8516302

Otroške kratke hlače

4,99 €
Z davkom
  • Otroške kratke hlače
  • Otroške kratke hlače
  • Otroške kratke hlače
Otroške kratke hlače
Size :
Vodič velikosti Moja velikost je:
Ni na voljo prek spleta

Razpoložljivost v trgovinah

Preproste kratke hlače za neovirano gibanje.

PREDNOSTI

Helps to develop autonomy

Helps to develop autonomy

Elastičen pas in raztegljiv material zagotavljata enostavno oblačenje.
Raztegljivost

Raztegljivost

Kratke hlače zagotavljajo popolnoma neovirano gibanje.
Stabilnost

Stabilnost

Elastičen pas zagotavlja odlično oporo in enostavno oblačenje.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Osnova

Bolj kot karkoli drugega je pomembno, da je malčkom udobno. Majica in kratke hlače, hlače ali legice so odlične, kot tudi jakna, ki jo lahko slečete. Bombažne kratke hlače so nepogrešljive za vadbo za malčke, ki razvijajo svoje motorične veščine.

Raztegljivost

Ker se malčki popolnoma predajo aktivnostim, morajo biti sproščeni. Da bi se ob tem zabavali, morajo imeti udobna oblačila. Hlače so izdelane iz raztegljivega elastana, ki otroku omogoča neovirano gibanje in zabavo!

Mehkoba

Kratke hlače so izdelane iz bombaža in so mehke ter udobne. Otroci se lahko brez skrbi osredotočijo le na zabavo!Kratke hlače 100 so osnovne kratke hlače za vadbo za malčke.

Kaj obleči za telovadbo za malčke?

Otrok se lahko zanese na udobje Domyosovih izdelkov. Cilj je, da je otrokom udobno in da jim ni potrebno ves čas popravljati hlač. Kratke hlače 100 so popolne!Z dobrimi športnimi copati bo malček pripravljen na vse!

Kaj je telovadba za malčke?

Ta zabavna telovadba, ki je zasnovana za otroke do šestega leta, je vadba z ovirami z veliko različne opreme: tuneli, mehkimi podlogami, trampolini itd. Otroci se lahko plazijo, skačejo, učijo vzdrževati ravnotežje in izboljšajo svoje motorične sposobnosti. Telovadba se izvaja v klubu ali doma, v zaprtih prostorih in na prostem.

Prednosti telovadbe za malčke

Vaš malček telovadi? Ste vedeli, da zabavna telovadba pomaga malčkom razviti motorične sposobnosti? Z vrsto aktivnosti in odkrivanjem novih občutkov se bo vaš mali športnik naučil vzdrževati ravnotežje, razvil bo motorične sposobnosti in koordinacijo ter se zavedel, kaj vse je sposoben narediti. Je odličen način, da pridobi samozavest.