Sklic : 8563500
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ŽENSKE POHODNIŠKE KRATKE HLAČE

Temno modre ženske pohodniške kratke hlače MH100

QUECHUA
4.6/5
4.6/5

Barva : Asphalt blue

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Kratke hlače so namenjene pohodnicam, ki iščejo enostavne kratke hlače za občasne pohode. Aline na naših fotografijah je visoka 1,74 m in nosi velikost 8.

Prednosti izdelka

Svoboda giba Raztegljivi všitki ob straneh in na zadnjem delu.
Prenos vlage Material odvaja znoj.
Lahkost V velikosti M tehtajo le 107 g.
Hitro sušeč Sintetičen material zagotavlja zračnost in krajši čas sušenja.
Žepi Dva žepa za roke.
Anatomska oblika Delno elastičen pas.

Tehnične informacije

Kroj

Kratke hlače s športnim krojem. Preoblikovali smo model iz prejšnje sezone in dodali več raztegljivih delov, da poskrbimo za neovirano gibanje.

Naš pristop k varovanju okolja

Zavedamo se, da moramo ohraniti naše naravno igrišče, zato si znamka Quechua prizadeva, da bi zmanjšala okoljski vpliv svojih izdelkov.
Izdelek ni ekološko zasnovan, vendar pa si vsakodnevno prizadevamo za večjo odgovornost: ekološka zasnova, možnost popravila in trajnost so srce našega razvoja.

Primerjava okoljskega vpliva izdelkov

Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljena ocena (A, B, C, D, E), ki omogoča, da sprejmete odgovorno odločitev. Z njeno pomočjo lahko izberete najbolj okolju prijazen izdelek. Primerjate lahko izdelke iz iste skupine (npr. nahrbtnike). Podjetje Decathlon se je prostovoljno odločilo za prikaz te sheme okoljskih oznak.

Zasnova izdelka: naše strokovno znanje

Oblikovalski center znamke Quechua ima sedež v predelu Passy, ob vznožju gore Mont Blanc, v francoskem departmaju Haute-Savoie. Ta lokacija predstavlja odlično mesto za zbiranje naših ekip (oblikovalcev, vodji izdelkov, inženirjev itd.) ter ljubiteljev športov na prostem. Odlično za oblikovanje naših izdelkov za pohodništvo in nudenje našega strokovnega znanja.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
100% Poliamid
Zaplata
85% Poliamid, 15% Elastan
Notranjost
100% Poliester
Navodila za vzdrževanje: Kemično čiščenje ni dovoljeno. Zaprite zadrge pred pranjem.
Navodila za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje

Naše obveze

Da bi izpolnili vaše zahteve, izdelke znamke Quechua preizkušamo v gorah pri pogojih, na katere boste naleteli med pohodi.
Naše ekipe in skupina preizkuševalcev, ki jo sestavljajo partnerji, amabasadorji in stranke, izdelke preizkušajo med razvojem, vse dokler jih ne ponudimo v trgovinah.
Preizkusni izdelek Pri zasnovi naših izdelkov znamke Quechua prispeva tudi naš Decathlonov laboratorij Sportslab, ki se nahaja v Lillu. Združuje štiri teme, ki pokrivajo različna področja in tehnološka orodja: obliko postave (še posebej 3D analiza), znanost gibanja, toplotno udobje (s štirimi klimatskimi komorami) ter znanost vedenja in občutenja. Prav tako opisujemo posebne lastnosti preizkusov izdelka (npr. prha, vetrovnik itd.).
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe