Sklic : 8403252
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
MOŠKA ZAŠČITNA OBLAČILA

Črne moške pajkice z UV-zaščito za deskanje na valovih 900

OLAIAN
4/5
4/5
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Pajkice so zasnovane za več kot dveurno deskanje na valovih. Moške kratke pajkice z UV-zaščito zmanjšajo drgnjenje in nudijo zaščito tudi, ko so mokre. Imajo všitke iz neoprena, ki nudijo udobje in toploto.

Prednosti izdelka

Zmanjšano drgnjenje Preprečujejo drgnjenje zaradi stika z desko. Primerne so za triurno aktivnost.
Toplotna izolacija 1,5-mm všitki iz neoprena.
Nepremično na valovih Pas, ki objame telo. Zategovalna vrvica in povezava na majico. Opora v valovih.
Zaščita pred soncem Material UPF 50+. Zaustavijo 95 % UV-žarkov tudi, ko so mokre.

Tehnične informacije

Pajkice nudijo UV-zaščito tudi, ko so mokre

Material, iz katerega je izdelan izdelek Olaian, zaustavi najmanj 98 % žarkov UVB in 95 % žarkov UVA (UPF 50+). To zagotavlja učinkovito zaščito pred soncem. Izdelek lahko uporabljate v vodi in na kopnem, pri vodnih in navtičnih športih.
UV-žarke filtrirajo gosta vlakna, zato kopalke nudijo dolgotrajno zaščito tudi po pranju. Opozorilo: elastan v vlaknih lahko zaradi uporabe v klorirani vodi oslabi.

Kaj pomeni UPF 50+?

UPF je kratica za zaščitni faktor (ultravijolični zaščitni faktor) in predstavlja standardno enoto po vsem svetu. Določa stopnjo zaščite materiala ali, bolj natančno, delež UV-žarkov, ki uspe priti skozi material.
Za dosego standardov je potrebna zaustavitev vsaj 95 % vseh UV-žarkov. UPF 50+ pomeni, da material zaustavi vsaj 95 % žarkov UVB in 98 % žarkov UVA.

Toplota in veter

Če pajkice z UV-zaščito nosite samostojno, jih uporabljajte v vodi s temperaturo najmanj 22 °C. Najdaljša dolžina aktivnosti: 3 ure.
Kratke pajkice imajo všitke iz neoprena, ki skrbijo za večjo toploto.

Materiali

Kratke pajkice z UV-zaščito so izdelane iz tekstila in neoprena, ki skrbi za boljšo toplotno zaščito.
Neopren je podložen s poliestrom, ki poveča odpornost na obrabo.
Debelina neoprena: 1,5 mm. Neopren sestavlja zaprto celična polikloroprenska elastomerna pena, v katero so ujeti dušikovi mehurčki, ki imajo termo izolacijske lastnosti. Kakovost toplotne izolacije naših izdelkov iz neoprena zagotovimo s testiranjem.

Zmanjšano drgnjenje

Te pajkice z UV-zaščito ščitijo pred drgnjenjem in draženjem zaradi stika z desko. Naše testiranje je pokazalo, da je med triurno aktivnostjo prišlo do manj draženja.

Zagotavljanje opore in stabilnosti v valovih

Pas za oblikovanje postave in zategovalna vrvica zagotavljata, da pajkice ostanejo na svojem mestu tudi pri padcu v valove. Poleg pajkic priporočamo uporabo majice z UV-zaščito Olaian 500 ali 900 (s kratkimi ali dolgimi rokavi), s čimer boste zagotovili najboljšo zaščito.

Večnamenske pajkice z UV-zaščito

Naše pajkice z UV-zaščito so izdelane tako, da ustrezajo potrebam najbolj zahtevnih deskarjev. Zaradi svoje zasnove so primerne tudi za uporabo pri drugih vodnih športih, kot so plavanje, kajtanje, jadranje na deski, wakeboarding, smučanje na vodi, aktivna hoja ob obali ali supanje (stoječe veslanje na deski).

Ravnanje na soncu

Čeprav te pajkice nudijo zaščito pred soncem, je treba upoštevati še druge dejavnike, kot so odbijanje svetlobe (od vode, peska itd.), vročina, čas dneva itd. Kljub uporabi tega izdelka mora uporabnik poskrbeti za uporabo sončnih očal, klobuka ali kape, redno nanašanje kreme za sončenje, pitje zadostnih količin vode itd.

Zaščita pred soncem

https://www.olaian.fr/conseils/la-protection-solaire-en-surf-tp_3890

Kaj je znamka Olaian?

Olaian je Decathlonova nova znamka za deskanje, oblikovana v Hendayu v jugozahodni Franciji. V našem centru na obali oblikujemo izdelke in jih še isti dan testiramo v morju.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
10% Poliamid, 90% Guma - Kloropren
Zunanji material
85% Poliester, 15% Elastan
Navodila za vzdrževanje: Prati pred prvo uporabo. Po uporabi izperite v čisti vodi.
Navodila za pranje
Ročno pranje
Ročno pranje
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Omejitev uporabe: Voda > 22 °C. Ščitijo tudi, ko so mokre. Zaust. 95 % UV-žarkov.

Naše obveze

Vsi naši materiali za zaščito pred soncem so preizkušeni v laboratoriju s strani naših inženirjev. Skladni so s trenutno veljavnim standardom: EN 13758-2. Pred pričetkom proizvodnje izvajamo testiranja vseh uporabljenih materialov. V naših laboratorijih imamo tudi lastne merilne naprave, ki nadomeščajo testiranja v zunanjih laboratorijih. Izdelki so testirani suhi in mokri, kot tudi med uporabo (z raztezanjem, do katerega med uporabo pride).
Preizkusni izdelek Oblikovano in preizkušeno s strani naših ekip v francoskem mestu Hendaye. Materiali, uporabljeni pri izdelavi tega izdelka, so bili laboratorijsko preizkušeni, da bi izdelku zagotovili najboljšo možno kvaliteto in trpežnost.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe