BON21 v naših trgovinah žal ni možno unovčiti.
Sklic : 8403756
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
PLAVALNA OPREMA

Tribarvne kratke plavalne plavuti SILIFINS

NABAIJI
4.8/5
4.8/5

Barva : Navy blue / BLUE / Fluo lime

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Plavuti so namenjene rednim plavalcem, ki si želijo okrepiti noge in poskrbeti za aerobno vadbo. Želite krepiti noge in poskrbeti za dobro aerobno vadbo? Kratke in mehke plavuti skrbijo za srednji potisk. Odlične so za krajše in pogostejše premike.

Prednosti izdelka

Potisk Zaradi kratkega lista se hitreje premikajte v vodi.
Trening za mišično maso S kratkim listom krepite mišice nog pri srednji intenzivnosti.

Tehnične informacije

Čemu so namenjene plavuti?

Plavuti predstavljajo pripomoček za trening plavanja, ki prispeva h krepitvi spodnjega dela telesa. Hkrati lahko krepite srce in spodnji del telesa (stegna, glutealne mišice, meča, stabilnost jedra).

Dolžina plavuti

Plavuti s kratkim listom. 33/34: 30 cm, 35/36: 31 cm, 37/38: 32,5 cm, 39/40: 34 cm, 41/42: 35 cm, 43/44: 36,5 cm, 45/46: 38 cm. Kratek list zagotavlja dobro frekvenco brcanja in dobro aerobno vadbo. Premiki so podobni naravnim premikom med plavanjem. Dolg list omogoča močnejše brcanje in močnejšo krepitev mišic.

Trdota plavuti

Prožne plavuti: bolj trd kot je list, bolj boste naprezali mišice. Prožnejši kot je list, učinkovitejše je brcanje. Naprezanje mišic bo poskrbelo za različen napor (aerobno vadbo ali krepitev mišic).

Predel za stopalo

Zaprt predel za stopalo: predel za stopalo med brcanjem drži stopalo na svojem mestu (pomembno za učinkovito brcanje). Odprt predel za stopalo omogoča prosto premikanje gležnja. Zaprt predel za stopalo nudi oporo stopala v naravnem položaju.

Ali prvič uporabljate plavuti?

Ne pričnite prehitro! Plavuti pričnite uporabljati postopoma, da se noge in stopala lahko prilagodijo in ojačajo, brez da bi poškodovali Ahilovo tetivo.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Plavut
100% Silikon
Navodila za vzdrževanje: Po uporabi izperite v čisti vodi.
Nasveti glede zaloge Hranite jih na suhem mestu.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe