Sklic : 8579725
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ŽOGE ZA TEKMOVALNO PETANKO

Mehke krogle za petanko UPSILON+ (3 kosi)

KOODZA
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Krogle za petanko so namenjene izkušenim igralcem petanke. Karbonsko obdelana krogla za dobro odbojnost in odličen oprijem. Na voljo v 5 premerih in 2 težah.

Prednosti izdelka

Oblazinjenost Zaradi nizke odbojnosti se krogla ob udarcu malo pomakne.
Zaščita pred trčenjem Ta mehka krogla obdelana z 37 HRC (117kg/mm²) karbonom označuje udarce.
Oprijem Krogla iz karbona, z dobrim oprijemom.

Tehnične informacije

Razpoložljive velikosti

Razpon premerov in teže:
72 mm - 680 g / 700 g gladka. 73 mm - 680 g / 700 g gladka. 74 mm - 680 g / 700 g gladka. 75 mm - 680 g / 700 g gladka. 76 mm - 680 g / 700 g gladka.

Dobro blaženje udarcev

Zelo mehke krogle med igranjem, zaradi njihove zelo mehke obdelave, zagotavljajo dobro blaženje udarcev. Če igrate na tekmovalni ravni, je priporočljivo zamenjati 2 seta na leto.

Blaženje

Kombinacija toplotne in površinske obdelave naredi zunanjo plast krogle tršo kot notranjost, kar omogoča optimalno odbojnost.

Obdelava notranjosti krogle

Notranjost polovice lupine je bila pred montažo obdelana. Odstranili so vse kovinske ostanke in zagotovili enakomirno debelino. Ta postopek močno izboljša ravnotežje krogle.

Barva

Barva krogle hitro posvetli.

Kako izbrati pravo kroglo za balinanje?

Vaša izbira krogel za petanko mora temeljiti na več dejavnikih.

Vaš stil igranja (usmerjevalce ali strelec) določa:
zahtevana kakovost odboja (trda, polmehka, mehka ali zelo mehka). Teža vaše krogle (težja za usmerjevalce in lažja za strelce). Velikost vaše roke bo določila premer krogle.

Kakšen pomen ima trdota krogle?

Trdota krogle je izražena v ROCKWELL HRC enoti ali v kg / mm².Naprimer, 35 HRC je primerljivo z 110 kg / mm².
Višja kot je številka, trša je krogla (FIPJP sprejeta najmanjša trdota 35 HRC, sprejeta najvačja trdota 50 HRC).Trša kot je krogla, manjša je možnost, da se poškoduje in višja je elastičnost, hitreje se poškoduje. Redni tekmovalci morajo pogosto menjati njihove mehke krogle, v nasprotnem primeru se njihova igra kvari.

Kako so narejene tekmovalne krogle?

Tekmovalne krogle za petanko so votle. Narejene so tako: Košček jekla segrejemo na +/- 1000 C° +, ga sploščimo in nato vtisnemo v oblikovano poloblo. Notranjost polovic obdelamo, skupaj zvarimo in sukamo dokler niso okrogle. Krogle se vgravira, peče in namoči v vodo, kar določi njeno trdoto. Na koncu jih poliramo, lakiramo in še enkrat pregledamo.

Kako čistiti vaše krogle?

Po tekmi kroglo obrišite s čisto krpo. Enkrat mesečno jo naoljimo, s tem preprečimo rjavenje krogle. Redno čiščenje krogli daljša življensko dobo in istočasno zagotavlja boljšo kakovost v odigrani tekmi.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni del
100% Jeklo
Nasveti glede zaloge Hranite jih v suhem prostoru.
Omejitev uporabe: Hranite jih ločeno od vročih predmetov (npr. žar).

Naše obveze

Zaupamo našim uporabnikom, da bodo naše krogle za balinanje ocenili in jih odobrili. Skrbno preučimo mnenja in ocene in po potrebi ustrezno ukrepamo, če ocene niso zadovoljive. Zato lahko preverite ocene, ki so jih določili naši kupci, prav tako lahko prispevate k njihovemu izboljšanju z deljenjem svojega mnenja.
Preizkusni izdelek Naše krogle so preizkušene v naših laboratorijih, prav tako pa so jih preizkusili naši navdušeni igralci.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe