Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
  • Lesena palica za vadbo
Lesena palica za vadbo
DOMYOS
8526538

Lesena palica za vadbo

6,99 €
Z davkom
  • Lesena palica za vadbo
Lesena palica za vadbo
Size :
Ni na voljo prek spleta

Razpoložljivost v trgovinah

Palica je zasnovana za izboljšanje gibljivosti med vadbo za raztezanje in moč. Palica je dolžine 120 cm in premera 22 mm.

PREDNOSTI

Večnamenskost

Večnamenskost

Palico uporabite za izboljšanje vaše natančnosti, nadzora in vzravnanosti!

TEHNIČNE INFORMACIJE

Zakaj uporabljati leseno palico?

»Gimnastična palica je uporabna za iskanje prave drže pri določenih gibih. Na primer, da držite hrbet vzravnan, ko delate počep. Prav tako vam lahko pomaga ohraniti ravnotežje v določenih položajih ali če uporabljate ravnotežno desko."

Ali ste vedeli?

Kateri je najboljši način za raztezanje? Raztezajte se rahlo in počasi. Osredotočite se na mišice, ki jih raztezate. Zadržite položaj 30 sekund in med tem globoko dihajte.
Zakaj bi se morali raztezati? Z izboljšanjem prožnosti mišic boste zmanjšali verjetnost poškodb. Kako pogosto naj izvajam raztezne vaje? Če želite ostati prožni, priporočamo, da se raztezate 5 do 10 minut vsak dan.

Dodatna prednost

Če želite bolje občutiti učinke raztezanja, med raztezanjem poskusite zapreti oči. Palica je odlična pomoč pri izvajanju vaj – preizkusite jo in nam povejte, kaj mislite!

Oznaka FSC

Ta izdelek ima certifikat FSC®. FSC je certifikacijski sistem, ki zagotavlja odgovorno gospodarjenje z gozdovi s preverjanjem upoštevanja družbenih, okoljskih in gospodarskih vprašanj. Več informacij na www.fsc.org.